onyttig =)

känner mig väldigt onyttig (både för er och min hälsa) har inte uppdaterat på länge vilket jag ber om ursäkt för, och så känner jag mig personligt onyttig för allt jag ätit idag, och inte ätit. har knappt ätit någon vanlig mat, inte orkat laga någon ordentlig mat så jag har gottat mig på annat som fått mig småmätt för stunden. har märkt att jag äter när jag blir arg också - har stört mig på grannarna nu när jag varit här i eskilstuna, och nu ikväll så har jag småätit när jag blivit som mest arg på dom, ha så nu får det vara nog! :-D
ätit glass med hallon, popcorn, en pirog och lite gott&blandat... men tänkte kolla på tv nu och sen gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon, för då är det dags och åka hem till hallsta...

VLT

"Regeringen borde satsa mer på att förhindra självmord"
Nätverket Nollvision självmord anordnade igår en manifestation i Vasaparken för att belysa problemen med självmord.
Nätverket genomför liknande ljusmanifestationer varje söndag på olika platser i landet. Man tänder en marschall per person som det senare året begått självmord. Under kvällen tändes 29 ljus, ett för varje person som för i självmord varje vecka i Sverige. Årligen tar mellan 1100 (enligt socialstyrelsen) och 1500 (enligt SCB) svenskar sina egna liv. De senaste 40 åren har allt färre personer begått självmord, även om det de senaste åren ökat något igen, främst bland unga kvinnor mellan 15 och 24 år. Procentuellt sker dock flest antal självmord annars bland män som är 85 år och äldre.
- Vi vill med den här manifestationen få människor att få upp ögonen för problemen samt visa för regeringen att de borde satsa mer på att förhindra självmord, säger arrangören Denise Hinkelman från Hallstahammar.

För livet. Denise Hinkelman har personlig erfarenhet av att en närstående tagit sitt liv. Hennes flickvän gjorde det för fem månader sedan. Denise är också den som startat nätverket Nollvision självmords ljusmanifestationer i Västerås. Marschallerna hon tände bildade ordet liv. "Vi ska samlas varje söndag klockan sju här i Vasaparken och hoppas att vi framöver ska kunna ha 1500 marschaller tända samtidigt i städer runt om i Sverige", säger hon.