stan idag

det har varit fint väder nu ett bra tag fastän det stog att det skulle regna, igår kom jag i säng tidigt, gick och la mig runt elva. vaknade imorse halv tio, drog ner till banken med sandra och sen vidare in till västerås med mamma.. det blev bh & trosor, tack mamma...

nu kollar jag och sandra på film, american pie på sexan, fast den är inte speciellt bra - vilket resulterar i att jag sitter här och sandra i soffan bredvid och läser någon tidning. ska upp tidigt imorgon, så det är nog dags att sova nu. godnatt..

en liten tripp på sjön

kom hem igårkväll ifrån sandras mormor och morfars stuga, vilket var trevligt till och från. vi åkte dit i tisdags, jag, sandra, dan och cindy, sen skulle även emil, ebba och alice komma senare. hemma i hallsta var det ett kanonväder och vi trodde självklart att det skulle följa med oss upp, men i bilen varnade dom för ett riktigt regnoväder. när vi kom dit tog vi några öl innan vi bestämde oss för att dra mot båten (vi skulle sova ute på en ö, fiska och dricka öl) och när vi hade kommit halvvägs började det spöregna. vi hann inte ut till någon ö, istället slog vi upp tältet på en vändplan, jag och cindy kröp in där och var allmänt irriterade på vädret.

när emil kom skjutsade hans kompisar tillbaka oss till stugan och vi bestämde att vi skulle sova kvar där istället, vilket vi gjorde rätt i. det regnade hela natten... cindy åkte hem mot kvällen.
på onsdagen var det betydligt finare väder, så vi packade ihop våra saker och gick till båten igen, vi åkte ut till en ö, fiskade lite och slog upp våra tält. vi hade det riktigt roligt den kvällen, fast det var sjukt mycket mygg och bromsar. vi gjorde upp en eld och satt där till sent på kvällen.

på torsdag förmiddag gick vi tillbaka till stugan där vi satt och var små tjuriga hela dagen eftersom vi var trötta, hungriga och sega, klockan åtta på kvällen fick vi skjuts hem...
när vi kom till hallsta la jag och sandra oss i sängen och somnade nästan på en gång, riktigt skönt att komma in.

vackra bilder va?

första doppet i år

..japp, det är faktiskt sant - första doppet tog jag idag, hemma hos mina föräldrar i poolen och jag kan tala om för alla som inte badad i år att det var helt underbart! jag var lite skeptisk, eftersom det bara var 25 grader och det var tunna moln över hela himlen, men oh så skönt det var. är det lika varmt imorgon i luften så ska jag dit igen!
just nu sitter jag och sandra och kollar på finalen, holland - spanien, inte speciellt intressant just därför jag sitter här. kom hem för en timme sen efter en runda runt skantzen, sjukt mycket mygg... mina ben är sönderkliade just nu.

powermeet var riktigt lyckat, tog ungefär fem timmar att åka ett helt varv men det var det värt.