en liten tripp på sjön

kom hem igårkväll ifrån sandras mormor och morfars stuga, vilket var trevligt till och från. vi åkte dit i tisdags, jag, sandra, dan och cindy, sen skulle även emil, ebba och alice komma senare. hemma i hallsta var det ett kanonväder och vi trodde självklart att det skulle följa med oss upp, men i bilen varnade dom för ett riktigt regnoväder. när vi kom dit tog vi några öl innan vi bestämde oss för att dra mot båten (vi skulle sova ute på en ö, fiska och dricka öl) och när vi hade kommit halvvägs började det spöregna. vi hann inte ut till någon ö, istället slog vi upp tältet på en vändplan, jag och cindy kröp in där och var allmänt irriterade på vädret.

när emil kom skjutsade hans kompisar tillbaka oss till stugan och vi bestämde att vi skulle sova kvar där istället, vilket vi gjorde rätt i. det regnade hela natten... cindy åkte hem mot kvällen.
på onsdagen var det betydligt finare väder, så vi packade ihop våra saker och gick till båten igen, vi åkte ut till en ö, fiskade lite och slog upp våra tält. vi hade det riktigt roligt den kvällen, fast det var sjukt mycket mygg och bromsar. vi gjorde upp en eld och satt där till sent på kvällen.

på torsdag förmiddag gick vi tillbaka till stugan där vi satt och var små tjuriga hela dagen eftersom vi var trötta, hungriga och sega, klockan åtta på kvällen fick vi skjuts hem...
när vi kom till hallsta la jag och sandra oss i sängen och somnade nästan på en gång, riktigt skönt att komma in.

vackra bilder va?


Kommentarer
Postat av: Ate

Låter som en härlig vecka =) Man ser även att hundarna trivs, fina sommarbilder.

2010-07-17 @ 03:03:47
URL: http://angelicaedlund.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: