SÅ GALET ARG

FAN I HELVETES JÄVLA SKIT HORA KUK FÖRBANNADE HELVETES KAOTISKA JÄVLA PISS LIV är allt vad jag vill säga just nu. vill bara skrika så högt jag kan, så jävla mycket jag kan och jag vill få ur mig alla ord jag någonsin har lärt mig. till och med pissråtta hör till ett av dom orden!
är så galet jävla arg på sandra, just idag är det en sån här dag att skulle hon stå framför mig skulle jag ge henne en sån jävla smäll så hon fan skulle dö på nytt. jag hade bankat skiten ur henne, jag hade bankat vett i hennes skalle först sen hade jag fan kramat om henne så hårt jag bara kunnat, sagt till henne tusen gånger om hur mycket jag älskar henne och sen hade jag slagit henne en gång till. jag är så ledsen och besviken att hon har lämnat mig här, lämnat mig och hennes närmaste kvar här på jorden medan hon istället inte har några som helst bekymmer.

vart har allt tagit vägen? vart har alla promenader till och från affären tagit vägen? vart har allt tjat om mat och pengar tagit vägen? vem som ska gå först ut med mingus, vem som ska plocka upp hans totala kaos efter att han har bitit sönder en sko, vart är alla frågor om vem som ska laga maten och vem som ska gå och handla?
vart är allt mys, gos, tjaffs, bråk, tårar, skratt, bus, kramar, kyssar, godmorgon jag älskar dig och godnatt jag älskar dig, vart är det någonstans?! vart har allt det tagit vägen?
det är borta, nu är jag ensam istället, nu är det jag själv som får säga att jag älskar henne varje natt, det är jag sm får ligga ensam i sängen och bara längta att få ha henne bredvid mig på samma kudde. jag lägger mig alltid på höger sida av sängen så hon får plats bakom mig, så hon skulle kunna hålla om mig, så hon får plats på min och hennes kudde, men vart är hon? inte där iallafall.

det här är skit, rent ut sagt skit. jag saknar henne så jag håller på att gå sönder, jag saknar henne så jag skulle vilja bränna upp varenda hus på  gatan, kasta skit på varje människa jag ser och fan bryta nacken av varenda människa som går ute och skrattar! för just nu finns det ingen glädje alls, all glädje är som bortblåst! jag vet inte vart jag ska ta vägen, vart jag ska gå när jag är ledsen, vet ingenting, för jag vet inte vart folk står längre.

hur ska jag någonsin kunna lita på en människa? jag och sandra hade en framtid planerad, vi hade planerat barn, hus, örebro, hund (det uppfyllde vi), förlovning, giftemål och allt sånt som just nu bara är skit för mig. för jag kommer aldrig någonsin kunna hitta någon som var så underbar som sandra, kommer aldrig hitta tillit hos en människa igen. för mig är alla människor förjävliga (nu vill jag räkna bort mina underbara vänner, som jag vet aldrig skulle svika mig, och min mamma och pappa och självklart kerstin) för dom vet fan ingenting om hur livet egentligen är. dom som springer runt på samhället och skrattar, och mår bra dom borde fan få veta hur det känns att förlora den personen som har ditt hjärta!
ÄR SÅ ARG. jag vill inte ha det såhär, jag skulle fan inte ens önska min värsta fiende det här. INTE ENS SOFIA SVANGREN skulle jag vilja gå igenom det här, och då är det fan illa.... tycker så förbannat synd om mig själv just nu så jag helt klart skulle kunna proppa i mig allt jag har i skåpet och somna in.
MEN VET NI? jag gör det inte för jag vet vad jag själv går igenom och jag vill inte att någon någonsin ska få gå igenom samma sak... jag levde med min fina i två års tid, varje dag i två års tid, jag bevarar dom minnena i hjärnan och hjärtat för alltid, men jag önskar med hela mitt liv att jag skulle kunna få några nya med henne, för dom minnena vi har betyder allt för mig.....

/ Denise Orréll Hinkelman

bästa vännerna

sitter som en död fisk fast inte upp och ner, och dricker kaffe och ska äta macka och dra mig ut i kylan för att ta mig en cigg. känner att jag inte orkar någonting idag, måste plugga två sidor i naturkunskapen också som duktiga denise har glömt. nu blir det ytinlärning på hög nivå, inget jag kommer komma ihåg om tre veckor. barn & fritid gillar djupinlärning - sorry, jag måste göra er besvikna.

måste få kopiera in en text jag fick ifrån bonnie igår innan hon gick och la sig.. så jävla underbar hon är!
"hej gumman, bara säga några ord innan jag går och sover. du är en värdefull vän, såna som dig finns det få av, va alltid den du är, för det är just den personen som är en av dom dyrbaraste i hela världen. pålitlighet & ärlighet är en av dom bästa sakerna med dig, du är också en av dom omtänksammaste personer jag träffa...t! vi ses i morgon min lilla stjärna, sov gott min vän ♥"

och fick även ett sms utav min fina angelina igårkväll när jag hade lagt sig, där hon undrade hur jag mådde & att hon tänker på mig.
alltså - jag tror... eller nej jag VET att jag har dom finaste vännerna i hela världen.

en fin deluxe ros

nej, jonny andersson heter han, ni tre som undrade i tidigare inlägget.

precis kommit hem ifrån en pratglad fika med therese linderborg - tack för det sötnos, det behövdes. vi pratade om allt mellan himmel & jord, det var verkligen skönt. dom har gjort det jättemysigt inne på håkans döttrar, så vi slog oss ner i soffan längst bort, lite avskalat och mysigt... det blev några koppar kaffe och en äcklig biskvi som hon inte ville äta, haha..
vi sprang över till blomaffären här i hallsta också och köpte en varsin ros, jag köpte även ett nytt ljus att sätta i hennes lykta. när vi kom fram märkte jag att min ros var dubbelt så stor som alla andra rosor, så nu får jag hoppas att sandra tar hand om min fina vita deluxe ros... jag önskar att jag kunde vara vid hennes grav varje dag, det hade varit skönt, en stor lättnad att känna att jag hälsat på henne varenda dag. men jag vet att jag är med henne varje dag, iallafall varje kväll när vi går och lägger oss - sparar alltid den vänstra sidan av sängen till henne, hon har en plats på kudden varje kväll, fast hon inte vet.

nu ska jag tvätta av mitt smink, sätta mig framför tvn och äta en massa godis och bara rå om mig själv! jag är trött idag igen, jag tror jag börjar bli sjuk... bara en dag kvar i skolan & sen helg!