en fin deluxe ros

nej, jonny andersson heter han, ni tre som undrade i tidigare inlägget.

precis kommit hem ifrån en pratglad fika med therese linderborg - tack för det sötnos, det behövdes. vi pratade om allt mellan himmel & jord, det var verkligen skönt. dom har gjort det jättemysigt inne på håkans döttrar, så vi slog oss ner i soffan längst bort, lite avskalat och mysigt... det blev några koppar kaffe och en äcklig biskvi som hon inte ville äta, haha..
vi sprang över till blomaffären här i hallsta också och köpte en varsin ros, jag köpte även ett nytt ljus att sätta i hennes lykta. när vi kom fram märkte jag att min ros var dubbelt så stor som alla andra rosor, så nu får jag hoppas att sandra tar hand om min fina vita deluxe ros... jag önskar att jag kunde vara vid hennes grav varje dag, det hade varit skönt, en stor lättnad att känna att jag hälsat på henne varenda dag. men jag vet att jag är med henne varje dag, iallafall varje kväll när vi går och lägger oss - sparar alltid den vänstra sidan av sängen till henne, hon har en plats på kudden varje kväll, fast hon inte vet.

nu ska jag tvätta av mitt smink, sätta mig framför tvn och äta en massa godis och bara rå om mig själv! jag är trött idag igen, jag tror jag börjar bli sjuk... bara en dag kvar i skolan & sen helg!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: