naglar

Förbereder lite inför dagen, har kund på kund (med naglar alltså, haha) så det verkar som att jag inte får någon lugn och ro alls! Men det är ju såååå roligt så jag klagar absolut inte! Daniel kommer med Mingus om en stund också, har saknat min plutt.

!

Höj aldrig dig själv genom att sänka någon annan!

Så frustrerad!!!

Jag var hos läkaren idag och än en gång med missnöje. Vi skrek på varandra och avslutade samtalet med att nästan be varandra fara åt helvete - det är väldigt oproffesionellt av läkare, det är respektlöst av mig, det vet jag, men vad gör man inte när läkaren lovar remiss till röntgen och det inte kommer på över fem månader!? Helt sjukt, patetiskt, oacceptabelt. Jag ska byta vårdcentral.

Går runt med värk överallt just nu, det gjorde så ont att jag knappt fick på mig jackan nyss när jag skulle ut. Jag kom knappt upp ur sängen idag, klarar inte av att stå upp i mer än tre minuter innan min rygg säger emot och mina höfter och ben viker sig ändå envisas läkarna om att det inte är nå fel.
Jag sa till läkaren idag "hur ska jag kunna jobba med barn, som kräver att bli lyfta ibland, när jag knappt orkar resa mig upp?" och jag fick till svar, hör och häpna - "då får du nog jobba med större barn, såna som inte behöver lyftas"...vadå, ska jag säga åt han att han ska bli skolsköterska på någon lågstadieskola? Det är ungefär samma sak. Jag älskar barn men jag VET så väl vilken åldersgrupp jag vill jobba med. 
Då kan man lika gärna be en pilot köpa ett radiostyrt flygplan och flyga med på helgerna...


Äh, jag får lägga mig och tänka på morgondagen istället, vad som väntar då ;-)