BILDBOMB

Nu har jag äntligen fått över de bilder jag haft på telefon till datorn så nu blir det ett inlägg med blandade bilder på lite vad som helst!
Min fina hund med en cocosnöt i käften!
Mange och jag cyklade ut till Sandra en vecka innan hon fick sin gravsten.
Sandras fina gravsten, bilden tagen den 16 maj, på hennes födelsedag.
Dragkamp och bus med finaste hunden.
Dom här blommorna fick jag av Mange nu i helgen, sötnos!
Smutsig spegel, tur att det inte var min spegel...
Mys med vovven...
Mange ♥..du gör mig väldigt glad

Saknar min Sandra.

Jag har aldrig mer en andra chans att förklara för Sandra vad hon betydde för mig, vilken inverkan hon hade i mitt liv och hur mycket bättre jag mådde med henne. Det är tufft att jag inte får den chansen, det känns jävligt jobbigt. 
Jag tänkte aldrig tanken när jag var tillsammans med henne, eller i hennes närhet, den här tanken på "tänk ifall det inte finns någon morgondag"... Den tanken på ifall hon verkligen visste om jag älskade henne så mycket som jag faktiskt gjorde? Varje dag sa vi till varandra att vi älskade varandra - räckte det för henne? Visste hon vad jag kände, när hon gick bort?
Många tankar som snurrar kring det här, vad jag kunde gjort annorlunda, fanns det något för att förhindra hennes val? Vad fanns det egentligen att göra? Varför stannade jag inte kvar i lägenheten, varför var jag så förbannat idiotisk och åkte därifrån en hel natt, osams med henne? Det sista vi gjorde var att skicka sms till varandra, vi pratade även i telefonen där hon förklarade hur mycket hon älskade mig... Varför åkte jag inte bara dit? Fan fan fan.
Saknar min Sandra Trixi Orréll.