förväntan!!

Nu är hela min kropp fylld med hopp och förväntan. Det återstår bara några timmars väntan nu och under tiden hoppas jag på det bästa men förväntar mig det bästa för att inte bli alltför besviken. 
Jag har lärt mig i livet att man inte ska hoppas för mycket, det är så lätt att det går åt helvete då. Men jag förtjänar det här, jag gör det, vet att jag gör det - därför hoppas jag, kommer hoppas in i det sista! Ih! :D

Livrädd redan nu

Så var det söndag igen och helgen är snart över.
Igår träffade jag min fina Elin på en lång kvällspromenad runt skantzen med hunden, bara vi och våra samtalsämnen som existerade då - huuuur mysigt som helst.
Annars igår fick jag mysa med min fina, blev några filmer och i säng ganska tidigt eftersom vi båda var sjukt trötta. Nu har han lurat med mig på bio - paranormal activity 3, jag som skriker som ett barn när jag tittar på skräckfilm med lampan tänd kommer skämma ut mig och han. Får tejpa ihop käften innan jag går in så jag inte har någon chans att skrika som jag brukar. Sist vi tittade på en skräckfilm slog jag till dataskärmen, kastade det jag hade i händerna och sprang ut ur rummet...

L e d i g

Har nu äntligen tagit mig upp. Imorse när jag vaknade hade jag så ont att jag inte kunde ställa mig upp. Kämpade mig enda iväg till pappa och gav han telefonen så han inte skulle försova sig och sen gick jag och la mig igen. Det är lite bättre i ryggen nu, ska försöka ta mig ut på en vända i skogen med Mingus så han får springa av sig! 
Bättre start på ledigheten hade jag kunnat fått....