Alexsis

Jag och Therese var på Alexsis (Sandras lillasysters) teater igår - råttfångaren. 
Helt underbart hur stolt jag blev över henne, satt både och grät och skrattade. Underbart duktig var hon. Det var längesen jag kände mig så stolt över en annan människa som jag gjorde igår. Vet en annan som också skulle vara stolt - Sandra! 

Och gårdagen var förövrigt helt underbar igår med. Njuter av att få ha henne vid mig. Kääääär!

Here we go

Det behövdes, det som hände behövdes verkligen. Jag var tvungen att vara med om det för att det skulle kännas "okej"... Det kommer aldrig bli som det en gång var men jag vet att det där var ett steg i rätt riktning. Jag tror vi båda blev väldigt chockade, vi hade inte förväntat oss det. Det har gått så lång tid utan några som helst ord till varandra, och igår blev det framtvingat. Du vet, precis som jag, att dina barn ligger mig väldigt varmt om hjärtat, att jag bryr mig om dem, jag tror det är en lättnad för dig.
Hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle må så dåligt, men ändå känna mig så glad, för detta. I vilket fall som helst är jag glad över att jag fick träffa dig just då. I en pressad situation med folk, så vi inte kunde föra en längre konversation, inte rätt tid för det ÄN.

You didn't have to cut me off

Imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon, imorgon.
Ojojoj, vad jag längtar efter att få ha henne i mina armar, krama henne och känna hennes närhet.