Slänga sig i sängen

Jahapp, om man ska ta och slänga sig i sängen med all frustration, besvikelse och tråkigheter i kroppen? Sova lite så tiden går, jag vill ner till T nu i några dagar. Har stängt mig i sex dagar så jag kan kramas och må bra där borta, det behövs - tar hunden med mig så vi får komma ifrån vardagen här uppe lite. På tisdag åker vi, tisdag-måndag. SÅ MYSIGT! Behöver min T nu, jag behöver henne verkligen. Och vi har varit ifrån varann alldeles för länge nu..

Godnatt! :) 

STOR JÄVLA SUCK..........

Åh vad frustrerande. Skulle beställa gele och grejer här ikväll men alla har tagit bort postförskott då idioter krånglar till det och inte hämtar ut sina paket. Skulle beställa hem internetbank och dosa men det var ju också ett jävla krångel och allt har sina förklaringar.

Förstår inte hur en person som ska påstås älska mig klarar av och KAN förstöra för mig såhär mycket. Och varför just jag när det finns två andra också!? Varför var det mig du valde? Varför ska jag bli lidande av något som jag inte har ett skit med att göra? 
Jävligt kul, jääääävligt kul! Bara ren jävla tur att jag lyckades få lägenhet för bort härifrån vill jag så snabbt som möjligt. Hade jag kunnat hade jag flyttat för längesen, eller ja, nu vill jag det mer än innan då jag fått reda på allt. 
Tröttsamt, frustrerande och jävligt arg, ledsen och besviken. 

Var det lättast att ta just mig, för jag gjort skit själv i livet? Har jag inte vart med om tillräckligt? Nej, nu ska allt detta komma också till råga på allt. Jävligt bra gjort, tack så jävla mycket.

Lättnad

Jag har känt mig som världens gnällkärring idag. Jag har de senaste dagarna haft en sån otrolig värk och när mitt recept inte var på apoteket som lovat imorse blev jag tokig.
MEN vilken lättnad, ringde till apoteket nyss och ja - nu äntligen har det kommit in. Genast fick jag lite energi, och lite mindre ont, bara tanken att det finns känns bra.

Jag har dock alldeles för ont för att åka och hämta ut så jag får skicka mamma sen, så jag kan sova ordentligt ikväll. 


Och ja, en sak till - världens mest sexiga sak att få höra är "LD5 porten Therese" ...lucky me som faktiskt fått höra det sen i april ;)