:-)

Hade en underbar sovmorgon till tio över åtta från de andra dagarna då jag gått upp kvart över sex. Imorgon kommer jag nog inte vara lika pigg och glad, då ställs klockan på tio över fem - suuuuuck!

Kaffe nu innan jag springer ut med hunden och går iväg mot praktiken, blir nog varma kläder för om jag kan deras schema rätt kommer de befinna sig ute eller i alla fall påväg ut när jag kommer dit! Trivs otroligt bra där med personal, barn och föräldrar!

Nya naglar!!

Jag fixade mina naglar idag, basfärg svart och glitterrosa som tyvärr blev grönt men klagar inte, blev grymt ändå!

Polaren Per är kärlekskrank

Polaren Per är kärlekskrank, skjortan är ren och blicken blank. Blicken är blank av kärlekskval, osammanhängande är hans tal. Ann Katrin Rosenblad, skönaste damen i vår stad, helt utan konkurrens jag svär "jävlar i det" sa polaren Per.
Polaren Per är full av glöd, blicken är blank och kinden röd, kinden är röd och Per förstörd men Ann Katrin är oberörd. 
Hon bjöd mig hem till sig en kväll vi satt i hennes dyschatell och drack en massa alkohol, fantastiskt vad den damen tål. Ann Katrin Rosenblad hon sveper en 8 drinkar i rad utan att blinka, jo, jag svär. "Jävlar i det" sa polaren Per.
Jag hade med mig min gitarr, spelte och sjöng med känsla och darr. Och när jag bad om en kyss till tack så fick jag en smäll så läppen sprack. Ann Katrin Rosenblad, temprament till den milda grad, muskler och stål både här och där "jävlar i det" sa polaren Per.
Men kärlekens makt är stor som ni vet, först var hon kall men sen var hon het. Först sa hon nej och sen sa hon ja, därefter blev allt som det skulle va. Ann Katrin Rosenblad, först var hon sur och sedan glad därefter fylldes hon av begär, "jävlar i det" sa polaren Per.
Men kärlek var av kortvarig art, ut ur mitt liv försvann hon med fart. Då hade jag knappt ett öre kvar och nu är hon inte anträffbar. Ann Katrin Rosenblad, dyraste damen i vår stad. Kostade mer än det smakade där "jävlar i det" sa polaren Per.
Ann Katrin Rosenblad stans största, ja ni får gissa vad, men det är just precis vad hon är....