Huvudvääärk

Börjar jobbet om en timme, det enda negativa jag ser i det här är att jag knappt får träffa Therese någonting alls idag, jag får pussa henne hejdå snart, komma hem och mysa lite och därefter åka tillbaks till jobbet. Lagom till jag kommer hem så ska vi lägga oss och sova och hon åker hem på söndag!!! 
Det är drygt som faaaaaaan att hon ska behöva åka och jobba. Hon har varit här hemma med mig i en månad nu, underbart, tiden har varit riktigt bra men alldeles för kort. Vi båda sa här om dagen att det kändes som om hon bara varit här en vecka. En månad låter så mycket men det är de verkligen inte.

Nej, nu ska jag platta håret, dra i mig litervis med vatten och sen cykla iväg!! Tur att jag trivs  så bra på jobbet, annars hade jag legat i sängen nu! ;-)

Har sagt det förut och jag säger det igen, fan vad min Therese är snygg! 


Cityfestivalen

Gårdagen var riktigt lyckad. Påväg in till Västerås och cityfestivalen ringde dom från jobbet och frågade om jag kunde ta en delad tur(06.45-13.00 - 16.00-21.00) imorgon, hade nog helst velat lega hemma i sängen bredvid Therese nu med min huvudvärk men eftersom det är ett relativt nytt jobb bör jag tacka ja till alla jobb de erbjuder, så jag pimplar kaffe och har huvudvärk - god morgon! 

Hanna fyllde år igår, 22 jävla år, vilket firades genom att dra en massa personer till skallberget. Vi slog oss ner på filtar i det blöta gräset och grillade, drack gott och hade det bra. 
Trodde ett tag jag skulle bli ihjälbiten av myggor då det regnade satan när vi först kom dit, bara en halvtimme efteråt var det strålande sol, inga moln och bäst av allt - inga mygg!
Planerna var att vi skulle dra ner till stan vid åtta för att se kapten röd men istället fick jag egentid ihop med Therese inne i stan till bussen gick hem. 
Grym dag. Jag och hon behövde det här, så mycket som vi fått stått på varann och hundarna den senaste tiden. Nästan så man kräks på dem för de suger ur en all energi... Nu är man fulladdad igen! ;-)
Jävlar i fan vad min flickvän är snygg. Så sjukt sexig så det fan inte ens finns ord....mhhh! ♥ Och det bästa av allt är att hon är min. Min min min min min! Jag var galet stolt över att hålla henne i handen igår, bland alla, få visa upp att hon tillhör mig, att jag tillhör henne - att vi tillhör varann.Tack för igår alla inblandade, hade en riktigt grym kväll!

Mina två prinsar

Allt går jättebra med hundarna, vi har kämpat i drygt en vecka nu med Devils dominans och det verkar lägga sig mer och mer för var dag. För fem dagar sen hade Mingus och Devil aldrig kunnat legat bredvid varann i samma rum, för fem dagar sen hade det aldrig gått att gå ute med dom ihop utan att de hoppade på varann och för fem dagar sen hade vi aldrig kunnat släppa dom lösa ihop så de fick leka - men det går nu. 
Vi tar det väldigt försiktigt, försiktigt men jävligt bestämt. I tre dagar har vi nu kunnat släppt dom lösa i rinken, de har lekt otroligt fint och nu kan de ligga bredvid varann och sova. Lycka som hundägare när det blir en sådan vändning och vetskapen att det är jag och T som fixat det känns otroligt bra.
När det började bli problem sa jag till T att vi skulle fixa det tillsammans vilket vi också har gjort. Det tråkiga är bara att nu när det börjar gå åt det hållet vi vill så ska hon åka hem igen... Kan dock vara bra att hundarna får vara ifrån varann ett tag!