Cityfestivalen

Gårdagen var riktigt lyckad. Påväg in till Västerås och cityfestivalen ringde dom från jobbet och frågade om jag kunde ta en delad tur(06.45-13.00 - 16.00-21.00) imorgon, hade nog helst velat lega hemma i sängen bredvid Therese nu med min huvudvärk men eftersom det är ett relativt nytt jobb bör jag tacka ja till alla jobb de erbjuder, så jag pimplar kaffe och har huvudvärk - god morgon! 

Hanna fyllde år igår, 22 jävla år, vilket firades genom att dra en massa personer till skallberget. Vi slog oss ner på filtar i det blöta gräset och grillade, drack gott och hade det bra. 
Trodde ett tag jag skulle bli ihjälbiten av myggor då det regnade satan när vi först kom dit, bara en halvtimme efteråt var det strålande sol, inga moln och bäst av allt - inga mygg!
Planerna var att vi skulle dra ner till stan vid åtta för att se kapten röd men istället fick jag egentid ihop med Therese inne i stan till bussen gick hem. 
Grym dag. Jag och hon behövde det här, så mycket som vi fått stått på varann och hundarna den senaste tiden. Nästan så man kräks på dem för de suger ur en all energi... Nu är man fulladdad igen! ;-)
Jävlar i fan vad min flickvän är snygg. Så sjukt sexig så det fan inte ens finns ord....mhhh! ♥ Och det bästa av allt är att hon är min. Min min min min min! Jag var galet stolt över att hålla henne i handen igår, bland alla, få visa upp att hon tillhör mig, att jag tillhör henne - att vi tillhör varann.Tack för igår alla inblandade, hade en riktigt grym kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: