stänga mina blå

Ligger i sängen och längtar till imorgonkväll när jag slutar jobbet, då kommer jag äntligen få krama Therese! Har saknat henne sen igårmorse - det låter fjantigt och lite men det känns som flera dagar..

stänga mina blå och hoppas att morgondagen går fort! :) godnatt

Grattis min fina.

Grattis på treårsdagen min älskade prins! Idag är en riktigt bra dag, inte för att gårdagen var dålig - tvärtom, den var underbar. Therese skickade iväg mig till min mormor i några timmar, när jag kom hem överraskade hon mig med riktigt god mat, tända ljus i hela lägenheten och fina rosor, på kvällen tog vi ett varsitt glas vitt - perfekt avslut på min ledighet. 

Nu har precis våra kort kommit som vi framkallade, två stora förstoringar på Devil och Mingus som vi ska köpa tavlor till och sätta i sovrummet, och också en hel del andra bilder som ska vara i våra tavlor i vardagsrummet. Så den här dagen består av att diska och fixa det innan jag drar iväg för ett kvällspass :)

Före och efter, vårt hem!

Har nu hämtat hem datorn ifrån mina föräldrar, så nu kommer det bli betydligt mer uppdateringar - BILDER speciellt kommer ni få ta del av nu. Oj så skönt att äntligen kunna få blogga ordentligt. 

Så nu ska jag genast slänga in lite bilder på hur lägenheten såg ut före och efter, för er nyfikna! :)
Det där var då före renoveringen, här kommer bilder på hur vi bor nu. Ni får se bort från att det är lite tomt på väggarna, i bland annat sovrum och hall då vi inte riktigt vet vad vi vill ha upp än, men vi trivs. OJ vad vi trivs!!
Nu ska jag krypa ner bredvid min flickvän och ladda för jobb imorgon!