:) bra kväll

Överlag så har kvällen varit otroligt bra, den började hemma hos Matte, inte träffat han på TRE långa år så det var verkligen ett kärt återseende. Så skönt att bara få se han, se att han mår bra, höra han prata igen, efter sååå länge. Vi hade mycket att prata om, vi hade säkert kunnat sitta hela natten och bara pratat om allt som hänt, hur det har varit och hur saker kommer att bli. 
Gick över till Robin en timme för att säga hejdå, då han flyttar på onsdag. Gjorde skapligt ont att krama om han hejdå och veta att det kan vara sista gången vi träffas - beroende på hur det går för han där nere, om han kommer stanna eller inte. Inte direkt så man tar och cyklar ner 55 mil för att ses över en kaffe. 
Min och hans relation har varit en resa med stora backar, nedför och uppförs - känns skönt att avsluta det på ett bra sätt, med goda miner och med minnena i behåll. 


Nu laddar jag om batterierna för att börja veckan med jobb och därefter invänta min fina kärlek som kommer HEM på riktigt. På onsdag får jag krama om henne, ta nycklarna in i vår lägenhet och börja riva tapeter - what a feeling. Så underbart, vad jag längtar efter min tjej.


En riktigt stor tanke till min morfar, som gick bort i förrgår. Älskade morfar, vad jag älskar dig. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: