Perfekt avslut på aprilmånad

Härlig dag, hjärtat gav mig sovmorgon till efter elva - välbehövligt då jag jobbar natt nu.
Vi har varit inne och storhandlat, påfyllt i kyl & frys igen, alltid lika skönt.
Avslutade min dag hemma hos Emelie(OJOJOJ vilken härlig tjej!) med kaffe och kramkalas med hennes barn medan Therese var hemma och tog hand om städningen, så skönt att komma hem till en ren och fin lägenhet. Vi blev även bortbjudna till henne imorgon för att grilla och gå till skantzsjön för att kolla på majbrasan! Underbart avslut på aprilmånad!

Är på jobbet nu och är av någon konstig anledning superspeedad, har städat allt på lite mer än en timme, vad ska jag göra nu?!

Ännu en underbar dag

Ledig dag, om man nu kan kalla det ledig när jag kom hem från jobbet åtta imorse.
Ställde klockan på elva så vi kunde komma ut i det fina vädret, närmare tre timmar utomhus med cykling, bad och så fick Mingus jaga alla fåglar vid skantzsjön.
Han är ingen fågelhund men han blir helt tokig av dem..

Ännu en underbar dag, jag är så lycklig ❤Ett år tillsammans ❤

För ett år sedan kom den person som betyder mest av allt för mig upp till Hallsta, Vi hade pratat i två veckor innan och redan innan vi sågs kändes det så rätt.
Jag mådde så bra av att bara prata med henne i telefon, jag var rädd att det inte skulle kännas lika bra när vi sågs men allt kändes hundra gånger bättre.
Så fort jag mötte hennes blick vid stationen sa det klick, om ni inte tror att kärlek vid första ögonkastet finns så har ni fel - vi är beviset.

Hon fångade mig med storm, hon fick från klarhet till klarhet på bara någon sekund, allt kändes så bra. Det som först skulle bli en helg blev tio dagar tillsammans och jag njöt varenda dag.

Det tog inte lång tid innan vi förlovade oss, två månader närmare bestämt. Galet kan många tycka, vi med, galet men så magiskt.
Och varför inte fortsätta lika snabbt in i förhållandet med att bli sambos? I september fick vi flytta ihop, hon offrade allt där nere för mig, jobb, vänner och familj. Om inte det är ett stort bevis på kärlek så vet jag inte vad som kan vara det.

Nu bor vi ihop, planerar bröllop och ser fram emot att skaffa familj.
Idag på vår årsdag har det varit precis som i början när vi träffades, så mysigt på alla sätt och vis.
Jävlar vad jag älskar den människan ❤