Jobb igen

 
 
Dags för ännu ett långt kvällspass, att sluta 21.30 för tredje kvällen i rad känns surt då hela helgen verkligen blir förstörd men just nu får jag vara glad för allt jobb jag kan få :) uppskattas att jag ens får jobba!
 
 
Skapligt seg idag, trött i kroppen och ångest över att det snart är dags att sluta med mina smärtstillande. BUHU. Haft dem i fyra år, en del av vardagen om man kan säga så. Men det är så värt det för en liten knodd.

Mot jobbet

Dags att dra sig mot jobbet igen, andra dagen med samma tid och ett pass kvar imorgon. Som jag sagt innan - jag älskar kvällar på ett sätt samtidigt som jag hatar dem, jag får ju ingen fritid! Men lediga dagar finns det gott om.

Tillbaka efter sommaren

Sitter redo för jobb på soffan och letar efter min energi, den kommer säkerligen när jag är på jobbet om lite drygt en halvtimme men det skulle vara skönt att inte känna sig som en zombie precis innan.
Ska jobba på bondegatan idag, inte jobbat ett enda dagspass där på hela sommaren så det blir en utmaning att komma ihåg allting! :)

Hoppas på att få komma iväg och storhandla när jag slutar jobbet, skulle behövas och dessutom vill vi in och handla fiskespön, drag och liknande eftersom allt mitt tydligen är helt borta..


En frukost och dra iväg...