2013

Självklart ska det göras en resumé av år 2013 nu när det nya året står i dörren.

Bilder säger mer än tusen ord sägs det så jag kör på en bildbomb ifrån året som gått.


Detta år har varit otroligt bra, det har bestått av mycket jobb, kärlek, träffat mina små syskonbarn, bröllopsplanering, planering av kids och packning för flytt.

Nu ser vi framåt. 2014 kommer DEFINITIVT bli ett år att minnas.
I januari är det nå hemligt som händer, i februari flyttar vi, i april firar vi två år tillsammans, i juni två år som förlovade, i juli gifter vi oss och innan året är slut ska min mage växa och bilda ett litet mirakel.

Packa

Nu har vi börjat packa inför flytten om 49 dagar. Sjukt vad det är kort tid kvar egentligen dock önskar jag att vi skulle flytta nu i helgen!

Ledig nu

Nu är jag äntligen hemma efter tre nätters jobb och ser fram emot två dagar ledigt! Som alltid när jag är ledig så jobbar Therese och tvärtom men det gör mig ingenting, vi har hela livet ihop & framförallt; vi får sova tillsammans.

Hade inte tänkt sova nu mer än att vila på soffan, vi ska åka in till Erikslund om ett par timmar så jag däckar nog ganska rejält därefter.
På Erikslund ska vi kolla efter ett nytt vardagsrumsbord. För fyra månader sen beställde vi och betalade ett runt, vitt bord på Jysk, de har inte kommit än(!!!) så vi ska leta nytt och se om det finns nå liknande.


Om 50 dagar flyttar vi.
Fan vad jag längtar efter att få bo i större. Det är bara jag, T och Mingus än så länge men det räcker. Skönt att inte gå på varann varje dag!