Alla hjärtans-dag

 
Det här med alla ♥-dag, jag blir SÅ arg. Inte arg pga att dagen finns, utan för de sorgliga människorna som påstår att ifall man firar denna dag, visar extra tacksamhet till sin partner just denna dag, då misslyckas man de andra dagarna på året för att man ALLTID ska visa kärlek och tacksamhet till den man älskar.

Ja, självklart ska vi alltid visa kärlek, varje dag på året, men är inte denna dag ett ypperligt tillfälle att visa det - lite extra? 
Jag har inget emot att överraska min flickvän spontant någon dag, men betyder det att jag misslyckas i mitt förhållande för att jag väljer att även göra det imorgon? Nej, jag anser inte det.
Det är perfekt att använda morgondagen till att göra något fint, precis som man kan göra vilken annan dag som helst. Morgondagen går i kärlekens tecken, ta vara på den dagen och säg tack någon gång extra, le, kramas fler gånger än vanligt och ta vara på varandra.
För det är ju faktiskt så, och jag är realistisk därför kan jag stå för det, inget förhållande är perfekt. Påstår man att ens förhållande inte består av bråk ibland, argument, diskussioner eller sura miner då ljuger man, eller så har man precis träffats. 
Därför är det ju inte rimligt att visa lite extra kärlek VARENDA dag, det är inte rimligt att det finns den där extra kärleken 356 dagar per år. Vissa dagar är det nedgångar, varför inte ta vara på morgondagen och väga upp dessa nedgångar med en ordentlig uppgång istället? Kärlek ska alltid visas, men det är inte alltid möjligt så mycket som man faktiskt vill. Men för att ha lite dubbelmoral och vara lite motsägelsefull - det blir vad man gör det till.


Mer kärlek till folket, bless!I vilket fall som helst så kommer jag pussa på min Therese mer än vanligt imorgon, bara för att jag älskar henne. 
Jag älskar henne mer idag än vad jag gjorde igår, men inte ens hälften av vad jag kommer älska henne imorgon.


Lovely day

Det verkar bli en underbar dag, jag är full av energi och planerar därför in storstädning i lägenheten, gym och simning.
Har redan varit nere hos läkaren och varit på apoteket, ska få någonting i magen nu och en kopp kaffe innan jag sätter igång. L O V E L Y!


Fick "besök" igårkväll av någon ifrån tele2 eller liknande, som tyckte om våran lägenhet.
Vad kan man säga? Pappa och vi har gjort ett grymt jobb, i love it!! 

Ny dag, nya möjligheter

Ny dag, nya möjligheter. 
Idag laddar jag upp för ett nytt pass på gymmet, armar, axlar och rygg står på dagens schema och därefter ska tvätten tas hand om. 

Idag har jag världens längtan efter min lilla Troy, mosters prins. Känns som det var år sen vi sågs.......
Nej, dags att sätta upp nya mål för träningen, dags att komma tillbaks i bra form...