Oct. 30, 2013

En liten blick bakåt för er som är nyfikna.
Jag delar hellre med mig än att vara ett påhittat samtalsämne som inte har en enda sanning i sig.


Ja, att vi ska gifta oss lär ingen ha missat va? I sommar blir det av, mer än så säger vi inte angående datum.
Kyrkan är bokad. Trumvirvel - Västerås domkyrka, what else? Fint ska fint ha!
Gästlistan är skriven och vi väntar på inbjudningskorten som är beställda så vi kan fylla i och skicka ut till alla. 50 adresser blev det, ca 150 personer.

I måndags var vi in till stan, vi tog mått på mig efter mycket om och men, vi hittade Therese kostym som gör övrigt satt så jävla bra, jag dog lite, och vi hittade även rätt material till placeringskorten.
Det är mycket kvar dock! PANIK är bara förnamnet men vi är förväntansfulla och glada ändå. Vi är ute i god tid och har bra koll på det mesta, dock så tar alla småsaker så mycket tid för att inte prata om pengar. Wah. Alla säger jämt att ett bröllop inte behöver kosta mycket. I vårat fall, med två kräsna brudar - det behöver kosta en del.
Men det är såååååå värt det!


Vi har hamnat i en bröllopsbubbla nu, enda sen vi bokade kyrkan har vi varit extra kärleksfulla mot varandra, varje dag. Det är sjukt mysigt och jag är fett nöjd, känner mig nykär och det pirrar i magen nu när jag skriver detta till och med. Lycka!

Förutom bröllopet är allt som vanligt, vi säger som sagt inget om graviditeten till er, era nyfikna jävlar, även om jag skulle vilja skrika ut en del till hela världen!
Flatan som ska skaffa barn

Bloggtorka or what..

Min stora kärlek (min mest trogna läsare, och mamma såklart!) påpekade att det var längesen jag bloggade, vilket det också var. Hon sa att i början, för snart två år sen, så hade hon alltid något att läsa, alltid nå kreativt och inspirerande.
Ja, maybe. Alla bloggare lär känna igen sig med detta - man kan inte publicera ett framtvingat inlägg när man inte har någon lust att skriva. Men just när hon sa det så slog det mig - jag har ju tusentals saker att berätta för er och jag i mitt upptagna liv (ja, jag jobbar jämt...) men träffar aldrig dem som intresseras över mitt liv eller dem som bara är nyfikna.
För jag verkar vara en rätt märkvärdig person då alla är så nyfikna. Men jag kanske också skulle vara nyfiken om inte jag var flatan i en byhåla som snart ska skaffa barn med min flickvän och gifta oss?
Om inte annat får folk sig ett samtalsämne!