Sovmorgon

Passar på nu medan jag kan att ta sovmorgon, har en känsla av att det kommer bli dåligt med dem framöver!

Ikväll blev det lite extra jobb, kortpass mellan fem och åtta.
Helst av allt skulle jag vilja börja på nya jobbet men jag får vänta i elva dagar till.. Längtar verkligen att få se deras arbetssätt, hur dem jobbar och hur det fungerar där; alla förskolor är annorlunda. Av det lilla jag såg i måndags så såg det väldigt bra ut! Mycket möjligheter för barnen och mycket möjligheter för pedagogerna.


Igårkväll körde Graning slut på oss med ett riktigt energifyllt cardiopass blandat med lite tabata. Det var riktigt skönt, skönt att få blanda kondition med styrka.
Den bästa nyheten var nog att träningarna fortsätter efter den här fyraveckors utmaningen! T tyckte det var perfekt; "då kommer jag hinna bli fin till bröllopet!"..
Du är redan så fin gumman men jag förstår hur du menar.. 💕


Igår plockade jag ner alla gardiner och packade ihop lite småsaker, nu är det inte lång tid kvar innan vi flyttar! Denna helg kommer springa iväg väldigt fort då vi ska åka iväg, nästa vecka börjar vi grovstädningen så det går fort att städa ut allt när möblerna är flyttade vilket sker på fredag den 14. Vilken fin alla hjärtansdag vi får! ;)

JAG VILL FLYTTA NU!
NU NU NU.

Bebis.

Jag har fått en del frågor & kommentarer om hur det går med att bilda familj. Såhär är det; våra allra närmaste vet när vi varit i Uppsala, när vi gör våra försök and so on. Förstår att oberoende är nyfikna och vill veta då jag skrivit öppet att vår resa är påbörjad, så vi kan ju säga såhär; så länge vi inte kommer ut med att vi är gravida så är det inte så mycket att vara nyfikna på. Vi vill ju självklart berätta för hela världen när en viss tid har gått så vi är på den säkra sidan, så stay tuned, vi droppar nyheten när det är dags! :)
som alla säkert vet är det mycket annat också nu runt om, flytt och bröllop!