Sovmorgon

Passar på nu medan jag kan att ta sovmorgon, har en känsla av att det kommer bli dåligt med dem framöver!

Ikväll blev det lite extra jobb, kortpass mellan fem och åtta.
Helst av allt skulle jag vilja börja på nya jobbet men jag får vänta i elva dagar till.. Längtar verkligen att få se deras arbetssätt, hur dem jobbar och hur det fungerar där; alla förskolor är annorlunda. Av det lilla jag såg i måndags så såg det väldigt bra ut! Mycket möjligheter för barnen och mycket möjligheter för pedagogerna.


Igårkväll körde Graning slut på oss med ett riktigt energifyllt cardiopass blandat med lite tabata. Det var riktigt skönt, skönt att få blanda kondition med styrka.
Den bästa nyheten var nog att träningarna fortsätter efter den här fyraveckors utmaningen! T tyckte det var perfekt; "då kommer jag hinna bli fin till bröllopet!"..
Du är redan så fin gumman men jag förstår hur du menar.. 💕


Igår plockade jag ner alla gardiner och packade ihop lite småsaker, nu är det inte lång tid kvar innan vi flyttar! Denna helg kommer springa iväg väldigt fort då vi ska åka iväg, nästa vecka börjar vi grovstädningen så det går fort att städa ut allt när möblerna är flyttade vilket sker på fredag den 14. Vilken fin alla hjärtansdag vi får! ;)

JAG VILL FLYTTA NU!
NU NU NU.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: