Möhippa

Nu har både jag och min blivande fru haft våra möhippor.
Jag fick min i torsdags och Therese fick sin i fredags. Det bästa nu är att det är över!

När klockan blev två på jobbet ropade en kollega att jag hade besök. Jag visste att Therese skulle ha sin möhippa, jag visste att Arpy skulle upp till oss men jag anade verkligen ingenting.
Hon drog in mig i ett rum, bytte om på mig och satte på mig en ögonbindel sen gick vi till bilen.

När jag hoppade ur bilen hörde jag bara en massa tågutrop, förstod att vi var på tågstationen, men innan jag hann tänka speciellt mycket blev jag rollad i tapetklister och täckt av dun. Förstod direkt att det var min tur att vara lilla gullefjun....

Hade inte mycket att säga till om, var bara att gå upp mot stan där cityfestivalen hade börjat, och börja göra mina uppdrag. Det tog emot att vara nykter en dag som denna ska jag säga!

För att sen få av mig allt dun fick jag fint gå i mälaren och bada, iiiiiiskallt... Efter en varmdusch, lite bättre kläder och smink mötte vi upp ett par för att käka innan kvällen tog slut.
Bjuder på några snygga bilder ifrån dagen och min fina Therese på hennes möhippa.Dööööötrött

Usch och fyfan är allt jag kan säga just nu om denna morgon. Klockan var ställd på 03.45 av den enkla anledningen att hälften av alla bussar till Västerås och i Västerås har tagit semester.... Tvungen att vänta en halvtimme på bussen till jobbet med vilket inte känns så roligt.

Jag är döööötrött redan, sovit dåligt och mår inte speciellt bra nu på morgonen. Tur att det är torsdag, slutar tre och ikväll kommer Arpy på besök! :) ska nog överleva denna dagen med även om helgen lockar!

Morrn

God morgon!
Idag verkar det kunna bli en riktigt bra dag, pigg och med humöret uppe, känner mig inte lika stressad som vanligt.
Det kan vara för att jag slipper åka buss hem idag, slipper komma hem halvsex när jag slutar fyra...sommartiderna för bussen gillar jag INTE!
Annars idag, förutom jobb, så står det ett läkarbesök på schemat för mig och Therese som jag ser fram emot! :)

Imorgon kommer Arpy på besök också- inte att glömma!