Härlig helg

Det är måndagmorgon igen men det gör mig ingenting för jag har verkligen njutit och tagit vara på denna helg och den underbara vårsolen! Det har varit gott väder så det har blivit ett par turer till hundrasthagen och två långpromenader!


Nu laddar jag om för en ny vecka, denna vecka ska vi träffa vår präst i kyrkan! Iiiiih! :)

nu händer det grejer!!

Nu händer det grejer i bröllopsplaneringen kan jag lova! Vi har nog inte riktigt förstått hur snabbt tiden gått för vi haft så mycket annat i tankarna men nu har vi tagit tag i allt det som vi låtit vänta.
Therese och hennes två bestmans snusnäsdukar(matchande med min klänning) har vi beställt, mina skor är påväg, bordsplaceringskorten har vi också beställt, champagneglas till brudparet, dekoration till vinflaskorna och min brudtärnas klänning är också beställt. Vi har hunnit boka en ljudanläggning till vår stora dag, vi ska provsmaka tre olika smaker till bröllopstårtan på lördag, träff med prästen i kyrkan om 1,5 veckor och så ska vi ut till bygdegården antingen i veckan eller nästa vecka.

Nu går det fort med allting och jävlar vad kul det är med så mycket inplanerat endast till våran dag.. 💗Pirr i magen

Det är helg nu och denna vecka har gått riktigt fort, jag är helt slut i huvudet nu då vi suttit med alla utvecklingsamtal 7.30-15.30 idag. Jag är glad att jag får denna erfarenheten! :)

Denna morgon på bussen var speciell, precis när jag åkte förbi Västerås domkyrka(där vi gifter oss om exakt 113 dagar) började en låt spelas som jag tänker på Therese när jag hör. Det riktigt pirrade till i hela kroppen och jag blev som nykär av bara tanken på bröllopet. Åker förbi och ser kyrkan varje dag men just idag var det så mäktigt. Jääääklar vad jag längtar nu då... 💗