I sin egna säng

På tiden att flytta ut Kaylie ifrån vår säng till hennes egna, inte för att det på något sätt är jobbigt att ha henne hos oss- tvärtom- det gör allt så mycket lättare- mest för att hon ska få sova ostört och så småningom få flytta in i hennes egna rum. Nu står spjälsängen bredvid vår säng & jag kan lova att det är med separationsångest som jag skriver detta.
Nu ligger hon i hennes säng & sover, Therese har precis åkt iväg till jobbet och är hemma igen imorgon vid lunch. Jag? Jag dricker kaffe och känner mig sjukt nöjd med dagens pass på gymmet även om det var riktigt motigt idag.


9,2 kilometer på cykeln med intervaller och efter det fick överkroppen sig en omgång- imorgon blir det mage då vi inte hann med det idag. Jag önskar mig träningsvärk när jag vaknar imorgon. Om jag inte har det blir jag sur 💪
Något positivt(som jag nästan visste) var att jag fick känt på mina magmuskler av en som jobbar på gymmet för att fastställa att dem inte är isär något. De är precis som dem ska vara och de har vuxit tillbaka dit dem ska vilket betyder obehindrad träning för min del!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: