ⓚⓐⓨⓛⓘⓔ

Idag fick ⓚⓐⓨⓛⓘⓔ ha denna underbara klänning ifrån H&M på sig, vi firade in att det är första april vilket kommer betyda att våren kommer på riktigt.


Riktigt bedårande söt blev hon i denna sockersöta klänning. Nu väntar vi på ett paket som bland annat innehållet ett fint, vitt hårband som jag längtar efter att få sätta på henne.

Mammas stolthet!


Mamma Tjerese är och jobbar, hon städar operationssalar på Strömsholms djursjukhus i väntan på att hennes schema ska börja(11april) som personlig assistent. Extra pengar finns det alltid plats för, speciellt när man har en dotter man mer än gärna vill skämma bort.
Lillan ligger och sover, nybadad och trött men kan inte riktigt koppla av ordentligt och sover ganska stört.
Vi längtar efter Therese! 🌸

Imorgon får jag byta ut en av dem kategorier jag använder här. Imorgon byts Kaylie 0-3 månader ut till Kaylie 3-6 månader. Lääääskigt. Växer hon verkligen, vår lilla bebis!?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin blogg du har! Särskilt kul att följa då jag har en lika gammal tjej 💗. Det enda jag har lite svårt för är en del språkliga grejer. Jag vet att jag är lite skadad och att det egentligen inte spelar någon roll men snälla tänk på skillnaden mellan de och dem, kan ju vara fler som tänker på det🙏😊 och det är lite synd på en annars mysig blogg.

Svar: Ja, det där var skadat. Att skriva fel på de och dem 2 av 100 gånger & sen få det påpekat- synd. Ja, tänk om fler skulle tänka på det och störa sig, mitt råd till er är i såna fall att läsa andras bloggar som är helt perfekta i språket 😂 kan inte låta bli att säga ifrån här, jag är ingen svensklärare.
Denise Hinkelman

2015-04-01 @ 22:37:36
Postat av: Carolina Thoor

Men vilken goding! :D

2015-04-02 @ 17:04:50
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: Olivia Nilsson

Vilka fina bilder!

2015-04-02 @ 17:07:22
URL: http://olini.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Hej
Titta in i min webbshop och se om du hittar något fint till din skönhet.

2015-04-02 @ 17:13:21
URL: http://www.guladesign.se
Postat av: Anonym

Hon är sååå söt er lilla tjej! KRAM

Svar: Tack 😊
Denise Hinkelman

2015-04-06 @ 12:45:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: