Fri flaskning

Runt halvtvåtiden vaknade jag idag, efter klockan åtta imorse somnade jag om och vaknade halv två. Therese hade tagit K hela förmiddagen och städat lägenheten till jag vaknade efter denna enorma sovmorgon.

Ingen av oss har sovit en hel natt utan avbrott sen hon föddes vilket vi räknat med, men vi vet att många par som hjälps åt tar varannan natt så man får sova ordentligt utan att vakna, vi har inte riktgt det behovet än eftersom hon är så snäll och somnar om på morgonen- OFTAST. 
Men inatt ska jag slänga in Therese i sovrummet alldeles ensam så hon får en hel natts sömn utan avbrott ♡ 

Jag hoppas, för min egna skull, att lillan är snäll inatt och sover ganska bra. Hon är i en period nu då hon sover ganska dåligt om dagarna, hon är otroligt trött men vill vara vaken och inte missa ifall något händer. Hon växer och hennes sömnbehov minskar, såklart, det är bara en omställning för henne och för oss mammor. Nu är hon inne i en tillväxtperiod IGEN, hon äter säkert med två timmars mellanrum och ibland kortare tid emellan, det tar emot lite eftersom hon flaskmatas. Rekommendationerna för barn som äter ersättning är ju att deras mage ska vila minst ett par timmar emellan så de inte får ont. Hon är varken förstoppad, gasig eller har ont i magen trots att hon vill äta så ofta så vi går på hennes allmäntillstånd och kör på fri flaskning. Är hon hungrig så är hon!


Mina älsklingar.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad menas det med dessa tillväxtperioder? :-) vad händer då?

Svar: Under det första året växer barn som mest, och snabbast. En tillväxtperiod är när barnet växer lite mer än vanligt, ett litet språng, och kräver mer mat under en kort period, barnet är ofta lite gnälligt och äter mest hela tiden. Inträffar vid olika veckor 😊
Denise Hinkelman

2015-02-28 @ 21:31:59
Postat av: Anonym

Tänkte på det med tillväxtperioden,tänkte ni på det när ca ungefär knäskålarna växte ut?söt dotter ni har☺

Svar: Nej det var inget vi tänkte på eller la märke till. Tack 😊
Denise Hinkelman

2016-07-11 @ 14:40:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: