Godnatt-sagobok

Lillan ligger och sover sen 45 minuter tillbaka, vi bytte till pyjamas och läste lite i hennes godnatt-sagobok som uppskattades av henne. Hon skrattade & pratade hela tiden- jag förstår att det inte är sagan i sig hon uppskattar utan alla olika tonlägen i min röst när jag läser som går hem hos henne. Mysigt sätt att avsluta dagen på i varje fall.
Har tänt upp ljus i lägenheten och dricker en kopp kaffe framför en film & väntar på att Biggest loser-finalen ska börja. Hjärtat kommer snart hem ifrån jobbet, hon ringde precis och sa att hon var påväg hem. Vill krypa upp i hennes famn & bara få vara ikväll.  

Hejdå mars- hej april!

Hejdå mars & hej april 👋

Marsmånad har betytt väldigt mycket och varit riktigt givande. Långa, varma promenader. Vi målade om i Kaylies rum, fick höra hennes första skratt, se henne mer och mer social samt utveckla en helt egen liten personlighet. Mars bjöd oss även på en trygghet- inte nog med att Therese fick ett fast jobb på 50% så fick hon även ytterligare en 40% tjänst några dagar senare. 

April bjuder oss på mycket läkarbesök, Kaylie ska få sitt 3månaders vaccin, vi ska till öronmottagningen med henne och jag ska planera in tid för att operera bort mina halsmandlar. Men det är inte bara läkarbesök planerade i april- vi ska på återträff med föräldragruppen som vi ser fram emot och jag & Therese firar även 3 år i slutet av april ♡
Vi välkomnar april!