Doppresenter

Nu har stressen efter dopet lagt sig, vi har landat och har gått igenom alla fina presenter, fört över bilder och insett att vår älskade tjej är döpt. När jag gick in med henne i kyrkan kunde jag bara tänka på en sak- är det verkligen MIN dotter som döps!?

Hon var så duktig. Somnade tio minuter innan ceremonin, fortsatte sova under halva dopet och vaknade till och var världens solstråle och så himla nyfiken på allt som hände. 
När vi skulle fika fick hon mat och somnade sen om, sov vidare under hela fikat och vaknade lagom till att vi satte oss i bilen för att åka hem.

Vi fick chans att spendera denna dag med helt fantastiska människor som vi håller varmt om hjärtat. Vilken fin dag det blev. Det enda negativa var att vi upptäckte att kylen endast var på 3(!!!) grader hela natten, vi tog förgivet att den var inställd på rätt temperatur, allt hade klarat sig men den ena tårtan kunde vi inte dekorera som vi ville då kuberna med hennes namn bara åkte av. Jättetråkigt när det var så himla fina och välgjorda tårtor.

Bilderna ifrån dopet kommer imorgon, ikväll lägger jag bara upp bilder på presenterna, mest som en påminnelse till oss själva så vi kan titta tillbaka ❤️Ifrån mormor Ulla & morfar Roger; en personlig bok(ej med på bild då den lästes för Kaylie tidigare) med hennes namn i och som huvudperson samt ett litet hjärtformat skrin med ett armband med nyckelpigor på.
Ifrån mormor Britt, Esa & morbror Kim; en klänning samt ett silverhalsband med hjärta och rosa pärla.
Ifrån gudmor Linda & farbror Jocke; boken "mitt första år" samt två små silverburkar- min första tand och min första lock.
Ifrån gudfar Peter, Arpy och kusinerna; ett helt Lundmyr-set med bestick, skålar, haklapp och mugg.
Ifrån gammelmormor Gun; ett guldhalsband med ett hjärta.
Ifrån gammelmormors syster Birgit; smyckesskrin, hjärtformat.
Ifrån gammelmormor Ingegerd; en riktig ros som är pläterad och gjord till ett halsband.
Ifrån morfar Ingvar; pengar så vi själva kan köpa henne ett smycke.
Ifrån Johanna & Pål; ett silversmycke med hennes stjärntecken.
Ifrån Loppan, Nea och kompisen Malwa; kläder och en fin hjärtformad ram.
Ifrån Christina och Joachim; en sångbok med tillhörande skiva samt ett set med mors lilla Olle-tallrikar.
Ifrån mostrarna Diana & Jasmine med familj; en mapp att lägga olika teckningar i som Kaylie ritar under åren.
Ifrån Annelie, Linn, Louise och Linnea; en tavelram med rosa detaljer.
Ifrån Edith, Gudrun, Renate och gammelfarmor; ett tåg till födelsedagarna som kommer.
Ifrån Mats & Sisko med familj samt Tommy och Tina med familj; onepiece, hårband och skallra ifrån polarnopyret samt ett silverhalsband med en ängel & ett hjärta.
Ifrån Timéa och Ralph; ett skulpturset till hand- och fotavtryck med tillhörande ram.


Ni är underbara, allihopa. Vi är så tacksamma ❤️


Morsdag
Du är en fantastisk mamma, det visste jag att du skulle bli redan när vi plussade på stickan men jag hade nog aldrig kunnat föreställt mig HUR fantastisk du skulle komma att bli.

Sättet du tittar på, kramar och talar till Kaylie säger det mesta. Hur du pussar henne på kinden obehindrat- som om det är det sista du kommer göra i livet, hur du alltid plockar upp henne i famnen när hon ligger på golvet och egentligen har det jättebra med leksaker och aktivering och säger "inte ska mammas lilla älskling ligga där" och kramar henne hårt. Hur du varje kväll och natt, hur trött du än är, behåller lugnet och överöser henne och mig med kärlek, obeskrivlig kärlek.

Du är en perfekt mamma för vår lilla K & jag är så innerligt tacksam att just du är mamma till vårt barn, att just hon har dig som mamma. Vi älskar dig. Grattis på din första morsdag ❤️