Mer död än levande

Hej godingar.
Idag har jag varit mer död än levande. Jag satt en lång stund på jobbet innan jag verkligen vaknade till liv. Trögstartad måndag kan jag lova, jag hoppas morgondagen blir mycket bättre.
Sov en stund med Kaylie innan jag gick en promenad, såååå skönt, det är inte ofta jag sover ihop med henne men när jag väl gör det njuter jag till max.
Vi gick ner till lilla K's gudmor Linda och hennes Jocke. Magen växer på bra och hon är så fin som gravid, älskade vän. Vi tog med oss kläder Kaylie växt ut, lite leksaker passande för den första tiden- skönt att det kommer till användning istället för att slänga.
 
 
Nattningen med Kaylie idag var så mysig. Jag satt bredvid henne och sjöng "utan dina andetag", jag såg hur lugn hon blev och njöt verkligen. Jag njöt minst lika mycket. Min fina minimänniska. Nu väntar jag på att min fina T ska komma hem ifrån jobbet, hon slutar 22. Det är så tomt här hemma utan henne...
 
Hoppas ni får en fin kväll.

Första advent

Söndagkväll, tvättmaskinen har gått varm. Tre maskiner har tvättats, hängts upp och torktumlat. Sängen är bäddad, det är dammat & vi har dammsugit; alltid lika skönt att somna till ett rent hem på söndagarna.

Vi fick besök av morbror Anders idag på kvällen, lillan var på toppen humör & överlycklig att morbror kom och busade lite med henne.


Nu försöker Therese natta lilla K, vi hoppas på att få se på nya Beck utan en busig och övertrött dotter.
Ny vecka med jobb för oss båda, vi kommer gå om varann ordentligt denna vecka...


Hoppas ni haft en fin första advent ❤️


RefunderHar ni hört talas om refunder.se? Om ni blir medlemmar på refunder kan ni handla på över 400 olika nätbutiker anslutna till dem och få pengar tillbaka varje gång du genomför ett köp. Så snart du har över 100 kronor kan du snabbt föra över pengarna direkt till ditt bankkonto- smart och väldigt smidigt.
Varför inte shoppa och tjäna pengar samtidigt? 
 
Sponsrat inlägg.
 Refunder