Hej då era fega jävlar!

Eftersom att folk anser att dem kan bete sig hur som helst så länge dem är anonyma bakom sina datorer kommer jag sluta blogga- trött på sjuka kommentarer från ännu sjukare människor.
Jag tycker verkligen det är riktigt vidrigt att behöva läsa helvrickade kommentarer såsom att Kaylie har en pappa, även om det är en donator så är det en pappa- vilket det absolut inte är. Det är så mycket mer att vara pappa än att lämna lite sperma på sjukhuset. Eller att vi är sååååå elaka som tvingar våra katter att vara innekatter när dem ALLTID varit innekatter. Hur tänkte personen där?

Det är självklart inte bara det ovanstående som gör att jag tar detta beslut. Hade inte förväntat mig så mycket sjukt negativa kommentarer även om jag var förberedd på en del. När folk börjar kommentera saker dem inte har en aning om får jag nog.

Sååå- finns på instagram för dem som vill- där kan ni i alla fall inte vara anonyma era fega jävlar!

Hej för mig!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Neeej, Denise! Vad tråkigt ! Har följt dig sedan Sandra gick bort. din blogg är underbar, strunta i de sjuka idioterna! Ni gör ett underbart jobb med eran dotter! Jag själv ska börja ivfbehandling nästa år och du / ni har varit ett riktigt stöd.

Usch vad tråkigt. Och förlåt att jag är anonym men har ingen inloggning.

Svar: Ja, det är jättetråkigt och det rycker i hela mig, vill verkligen fortsätta blogga för det är en sån stor del av mig och har varit i ungefär 7 år...Lycka till med allt. KRAM!
Denise Hinkelman

2015-11-06 @ 18:52:44
Postat av: Anonym

Tråkigt att läsa, men kan förstå när nog är nog. Lycka till med allt- jag hänger kvar på Instagram ;-) /Maria

Svar: Ja, nu har jag nått gränsen- usch! Bra där! Kram
Denise Hinkelman

2015-11-06 @ 19:35:34
Postat av: Moa

Jag förstår dig, nyfikna på erat liv som du delar med er av men kan inte låta bli att fälla korkade kommentarer. På insta kan man inte vara anonym så lägg krutet där 👍 Lycka till er!

2015-11-08 @ 09:55:57
Postat av: Carro

Så här tänker jag 😊: vaddå pappa?! Har "folk" verkligen så låga krav på vad det innebär att vara en pappa så att det räcker att lämna spermier liksom?? Vilket hån mot alla pappor! Ja de som tar på sig föräldraskapet och är närvarande på "samma sätt" som en mamma vill säga. Näe, en donator är ju precis som namnet säger; en donator 😊.

Svar: Ja, precis så tänker vi med!
Denise Hinkelman

2015-11-08 @ 16:56:00
Postat av: Emma

Jag förstår att du blir arg! Min dotter har kontakt med sin skallade pappa, men jag ser honom inte som en pappa. Vi säger sällan ens pappa, vi säger hans namn, för jag anser honom inte som en pappa pga MÅNGA anledningar. En pappa är som du beskriver! En pappa är inget man blir, en pappa är något man är, punkt på det. Jag håller med er. Stor kram till er! ♡♡♡

Svar: Ja, riktigt arg blir jag. Människor har ingen rätt att påstå sådana saker. En pappa är en person som är delaktig i barnets liv- en pappa behöver inte vara personen som gjorde mamman gravid heller enligt mig. En pappa är SÅÅÅÅ mycket mer än lite spermier!
Denise Hinkelman

2015-11-08 @ 17:31:29
Postat av: Tammie

Skönt att du verkar ha ändrat dig kring att sluta blogga! Min fråga däremot är: vad heter du på instagram? :)

Svar: deniseochkaylie 😊
Denise Hinkelman

2015-11-08 @ 23:48:16
URL: http://komigentammie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: