s ö n d a g

Sitter och tittar lite på solsidan och är glad över min envishet. Kaylie har i två timmar legat och bara tittat, trött, ögonen vill blunda men hon gör allt för att hålla sig vaken. Hon är envis men jag är snäppet mer envis. Äntligen somnade hon, 1-0 till mamman.
Hon badade efter kvällsmaten, den lyckan hon har när hon badar är oslagbar. Älskar att se henne så lycklig, min lilla skitunge.
 
Therese jobbar och jag funderar på att snart gå och lägga mig, imorgon ska vi äntligen skriva kontrakt på vår nya lägenhet. JUST DE, det har jag inte berättat för er.
Vi blev erbjudna en lägenhet i ett annat område, en större- 99 kvm. Sen vi flyttade hit där vi bor nu har vi aldrig riktigt trivts, vi har inte kommit i ordning ordentligt och vi har längtat bort. För skojs skull intresseanmälde vi på två lägenheter och blev erbjudna den ena. Den ska bli helrenoverad och vi får välja allt. Nya golv, hela badrummet ska kaklas om och golv ska läggas där inne, ny kyl & frys samt en ny spis, alla väggar ska målas. Den har en köksö vilket jag veeeerkligen vill ha. Kaylie kommer få ett stort rum på 18 kvm- äntligen kommer vi kunna förverkliga vår dröm. Flytten blir i mars. En lång väntan och längtan dit men dagarna går så fort med en liten 10-månaders tjej och det är så mycket som ska göras innan flytten vilket kommer göra att det går ännu fortare dit.
 
Jul, nyår, Kaylies födelsedag och flytt. Vi har såååå mycket att se fram emot dem närmsta månaderna.
 
 


Kommentarer
Postat av: Tammie

Vad roligt! Lycka till med allt, blir avis på köksön. Precis vad jag själv vill ha!

2015-11-08 @ 23:45:22
URL: http://komigentammie.blogg.se
Postat av: Pauliina

Vad roligt!! Vilket område? :) vi har själva en trea på 98 kvm :)

Svar: Östra Nibble! :)
Denise Hinkelman

2015-11-09 @ 19:24:06
Postat av: Sara Lindahl

Jag har läst igenom ett par av dina inlägg och JÖSSES vilken stark människa du är. Eller inte bara du, din fina fru är minst lika stark.
Jag antar att jag också är djurplågare jag då. Jag förstår inte hur vissa tänker. Och du har 100% rätt, någon "pappa" finns det inte, den titeln måste man göra sig förtjänt utav. Annars skulle man ju lika gärna kalla alla hans spermier för "barn"! HAHA.

Svar: Men åh!! Tack! 😢😍 kramar!
Denise Hinkelman

2015-11-10 @ 20:06:24
URL: http://saury.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: