Helvetisk dag

Ja, idag har det verkligen varit en helvetisk dag. Jag jobbade min allra första hela vecka med extremt tidiga mornar och jag tänkte nog lite egoistiskt igår kväll innan jag somnade att jag skulle få sova ut lite nu på morgonen. Istället frågade Therese mig ifall jag kunde gå upp när Kaylie vaknade(alldeles för tidigt pga den hemska vintertiden) och motvilligt gick jag upp och redan då gick hela min dag emot mig. Jag var sur och tvär, hade huvudvärk och ville inte alls någonting. Det enda jag har velat hela dagen var att sova men när Therese sen vaknade och sa att jag kunde gå in i sovrummet och sova en stund hade jag varit vaken alldeles för länge så det var lika bra att jag var vaken.
Inatt jobbar Therese och är inte hemma fören strax innan jag börjar jobbet klockan tolv- resterande vecka jobbar jag precis lika tidigt som denna och sömn är för mig låååångt bort.
Tänker på alla dem som är ensamstående eller har barn som går upp innan klockan fem varje dag- så har vi också haft det när Kaylie var mindre men man växer så snabbt ifrån det och man liksom lär sig leva med det- eller när jag ammade varannan timme varje, exakt varje, kväll. Nåväl- klockan är snart halvsex vilket innebär bad för lillan, först ska hon få lite gröt i magen och därefter blir det raka vägen för henne i säng. Mest av allt tror jag att jag längtar efter lite egentid, slappartid i soffan och slippa tänka på någonting.
 
 
Lillan är efter våra två kattungar hela tiden, så himla roligt att se.
 
 
Vi har varit och tankat lite ny energi, först i en solig höstpromenad och därefter på en fika hemma hos Manuela. Välbehövligt. Vi har även tittat på lite hus och ställt oss i kö på radhus som vi inte hade en aning om att Hallstahem hade- både i Strömsholm och på Knecktbacken. Spännande att se ifall det kommer ut något ledigt. Det är så himla livat här och vi trivs inte alls med att bo så nära hissen som vi gör. Vi önskar oss ett större kök och vill härifrån- vi klarar av att bo här ett tag till men planerna snurrar i skallen.
 
Bilden är ifrån när vi lunchade på en pizzeria här i Hallsta- ibland får man vara lat och lyxa till det lite.
 
 


Kommentarer
Postat av: Pauliina

Såg du att rn kille med radhus i Strömsholm la ut en annons om byte inom hallstahem? Tror de va på köp och sälj

2015-10-25 @ 17:26:33
Postat av: Manuela

Mysigt att ha er här. 💜

2015-10-25 @ 20:52:32
Postat av: Anonym

fin bild :) . men du kanske borde köpa en bättre kamra dock

Svar: Varför, för att göra dig nöjd? Jag är väldigt nöjd med min kamera. (Denna är tagen med telefonen!)
Denise Hinkelman

2015-11-02 @ 16:34:19
Postat av: Anonym

tänkte bara du kanske ville ha en bättre kamra med bättre bilder . a jo det förstod jag hahaha .

2015-11-03 @ 18:31:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: