Miniloove

Medan lillan åt & hade kladdat hela ansiktet fullt med spaghetti och köttfärssås var jag bara tvungen att testa ett av hårbanden som kom på posten idag ifrån miniloove.
Bättre bilder på lilla K med hårbanden på kommer när hon är lite mer samarbetsvillig. Kika in hos miniloove på instagram.


Sponsrat inlägg!

Keramiska knivar

Vill dela med mig av ett otroligt bra erbjudande- just nu har VEJB AB en kampanj på deras megapaket. Ni får hela 50% på hela paketet fram till den 15 oktober. Slå till- ni blir inte missnöjda, det lovar jag. Det är keramiska knivar. Bladen är ett av ett avancerat material, det är väldigt starkt och hållbart samtidigt som dem är lite tyngre än vanligt. Materialet är 50% hårdare än stål och det är dessutom det näst hårdaste materialet efter diamant. Kan ni tänka er vilka bra knivar det är?
 
Sponsrat inlägg

 Här hittar ni hemsidan till dessa underbara knivar! 

Hos psykologen

Jag känner mig som världens minsta människa- jag känner mig som att ingen förstår sig på mig och mitt mående- alla bara klankar ner på mig. Nej inte alla, nu överdrev jag, men vissa personer som står mig närmast.
 
Idag hos pyskolgen la hon upp en plan- en plan om att få lite ensamtid att göra vad jag vill med- i ungefär två timmar.
Jag har varit med Kaylie konstant sen hon föddes, varje sekund, varje dag med undantag då T varit ut med henne på en promenad en liten stund samt den natten vi sov på hotell i Uddevalla.
 
Jag har insett att jag inte är en sån människa som tycker om att vara mammaledig och vara hemma med mitt barn. Jag vill inte sitta på golvet och leka. Jag vill göra saker- hela tiden. Jag vill jobba.
 
Imorgon ska jag jobba för första gången på elva månader- det känns så himla skönt.
Har jag tur kommer jag in på högskolan och kan plugga till förskollärare- tänk vilka dörrar som kommer öppnas då i jämförelse med min lilla barnskötarutbildning.
 
Jag önskar mest av allt att T fick vara helt ensam med Kaylie och hushåll i några dagar.
Jag säger inte att hon inte hjälper till- hon är guld värd när hon är hemma och hon gör i princip allt men när jag äntligen får chansen att sätta mig vid datorn eller telefonen(japp, jag är beroende av det och jag kan inte göra något åt det) får jag bara suckar och stön.
Nu slutade det med att hon gick och la sig och här sitter jag och beklagar mig- har velat fram och tillbaka ifall jag ska posta detta inlägg- jag vill inte hänga ut någon och speciellt inte min egna fru men ALLT jag önskar var att hon fick en förståelse av hur det är att vara helt ensam i flera dagar med Kaylie.
 
Hon är inte rolig ibland. Det är riktigt tufft.
Här om dagen hjälpte inte- jag försökte allt. Jag grät och grät när hon låg och sov middag för att jag var så slut i kroppen.
 
 
Förlåt älskling, det är inte meningen att hänga ut dig- du får bli hur arg du vill men jag vill bara att du ska förstå.
 
 
Det ska verkligen bli skönt att börja jobba, komma bort och träffa vuxna människor. Jag hoppas jag får mycket jobb. Min psykolog föreslog att jag skulle göra något för mig själv i ett par timmar- kanske gå på stan, ta en fika med en vän utan barn, stänga in mig i sovrummet och bara vara- ja ni förstår själva.
 
 
Åh.....nu ska jag sova så jag orkar upp till jobbet imorgon. God natt.