Naglar!

Äntligen fick jag naglarna gjorda! 💅🏻
Ni hittar den underbara Agnes som gjort detta på instagram under namnet hausswolfsnaglar!

Lördag

Idag är det lördag, mamma T ligger och får sovmorgon och jag mixar och matchar Kaylies alla nya kläder, det är ju såååå kul! Idag bestämde jag i alla fall att hon får ha det nya linnet från newbie eftersom jag råkat köpa dubbletter i både storlek 80 & 86. Det är ju så snyggt så det gör faktiskt ingenting! Tunt och luftigt linne som i sommar kommer vara en favorit- helt klart.

Det är ju lite kallare nu så favoritkoftan som precis hade blivit torr i torkskåpet matchar vi med. Jösses vad jag tycker om barnkläder!
Ja, ni ser ju själva! Fruktansvärt sött.
Om 1,5 timme blir vi upphämtade av Linda sen bär det av mot Köping, jag ska äntligen äntligen äntligen förlänga mina naglar. Har velat gjort det enda sen jag sålde av mina egna grejer men vet fortfarande inte riktigt hur jag ska ha dem än...

Hoppas ni får en fin lördag!

Go'kväll

Idag har jag jobbat med forever hela dagen så nu tänker jag ta helg, eller åtminstone kväll! Jag ska baaaaara hänga lite tvätt först! 😅

Vi har varit hos mamma och pappa idag nu på kvällen, vi blev bjudna på mat och jag fick träffa storasyster med familj. Efterlängtat, saknar alltid mina goa systerbarn eftersom vi tyvärr ses ganska sällan.

Ser ni? Katten är lika lång som Kaylie om han står på sina bakben, lite komiskt faktiskt ☺️

Ha en fin fredagkväll!