Nej, nu får det vara nog

Kommentera

Nu får det vara nog, med både äcklig julmat och sjukdomar.

 
Igår var Kaylie på ganska bra humör, vi var ute och lekte och vi anade en trötthet hos henne. Hon sov länge på morgonen men kändes väldigt varm och efter att ha tagit tempen förstod vi att det är dags igen. Fan.
39,6 i feber. Får hon aldrig vara frisk!?
Jag förstår inte vart det kommer ifrån, det är hennes första höst och vinter på förskolan men hon har verkligen varit sjuk mer än frisk de senaste månaderna. Blir galen och tycker så synd om henne som behöver må dåligt. Idag orkar hon knappt stå på benen, hon är hängig och vill vila väldigt mycket.
 
 
 
Therese är iväg till Västerås med hennes mamma för att handla mat. Annan mat än julmat. Nu har jag fått nog av den, efter fyra julbord kan jag snart kräkas på rödbetssallad, potatis, sill, köttbullar och prinskorvar...
 
Jag har städat undan här hemma nu när Kaylie sover, lika bra att passa på. Alla kläder är tvättade och vikta, disken är borta, sängarna är bäddade och alla leksaker är i Kaylies rum. Nu kan vi vara sjuka utan att behöva störa oss på disk eller tvätt.
 
Helt fylld av mysig energi är jag, mår verkligen jättebra och känner att julafton var väldigt bra! Det var något speciellt med den här julen, vad vet jag inte men jag känner verkligen att jag vill göra om det här hemma. Långbord, mycket människor, barnen var glada och nöjda - ingen direkt stress utan vi tog det som det kom. Hur mysigt som helst!
Gårdagen var också sjukt mysig, Kaylie lekte med sina nya leksaker och vi avslutade dagen med att tända ljus och hyra en film genom viaplay, Blind side, rekommenderas! Jösses, jag är så tacksam.
 
Hoppas ni alla har haft dina dagar!