Ett dröm-barn

Kommentera

Godmorgon på er alla!

Sista dagen jag VABar vår lilla dam, hon är fortsatt snorig men är helt feberfri och är inte det minsta kladdig i ögonen längre tack och lov. Det där samvetet skaver på bra när en är hemma från jobbet...

Kaylie är ett riktigt dröm-barn enligt mig. Hon tar alltid sovmorgon, vaknar oftast mellan åtta och nio när vi inte har någon förskola att passa. Idag var det jag som väckte henne genom att stöka med min telefon när hon låg bredvid mig strax efter sju annars hade hon nog sovit betydligt längre. Hon är ett sådant barn som är hur lugn som helst på morgonen och förmiddagen, får hon välja ligger hon gärna framför tvn till det är dags för hennes vila efter lunch. Försöker vi leka med henne väljer hon oftast att avbryta leken efter en stund för att vila lite i soffan.
Nu på morgonen satte jag på kaffet och la mig i sängen igen med henne och tittade på de två senaste avsnitten av julkalendern. Hon ligger blixtstilla och myser. Hon skulle nog ha kunnat kolla på tre avsnitt till men jag kände att vi båda behövde frukost i magen.

Idag ska det sista fixas inför i eftermiddag då min familj kommer över på lite fika för Therese som fyller år!
Min älskade Therese, jag älskar att dela mitt liv med dig. Grattis på födelsedagen ❤️