Ett vinterland

God kväll fina ni. Har er helg varit bra?

Jag sitter och nattar Kaylie nu, Therese är iväg och pumpar däcken på bilen och snart inväntar en skön kväll i soffan för mig och henne.
Idag har vi varit igång hela dagen. Mamma T fick sovmorgon och jag hade en så härlig och lugn morgon ihop med Kaylie.

Det har snöat konstant i snart två dygn och när jag tittade ut imorse var det ett riktigt vinterland, så mysigt ❄️ vi bestämde snabbt vid frukostbordet att vi skulle ta en promenad till min mormor med Kaylie i pulkan.
Det är första "ordentliga" promenaden i pulkan för henne, tidigare har vi gått korta sträckor. Hon älskar det! Det tindrade i ögonen på henne när vi drog henne fram och vi hade en av dom mysigaste promenaderna någonsin idag, både dit och hem.

Mormor bjöd oss på god mat, Therese rev ner tapeter i hennes hall som vi sen ska måla och Kaylie hjälpte till.

Jag är riktigt hög på kärleken till min familj. Alltså..på riktigt, sådär så det nästan bubblar i kroppen för att jag inte kan beskriva eller förklara för dom.

Nu sover lillan och jag ska ta mig en varm dusch och lägga mig under en filt ihop med Therese. Ny vecka imorgon och inte många arbetsdagar kvar innan jag går på lång julledighet ihop med Kaylie. Therese mamma kommer upp dagen innan julafton och stannar i två veckor, ska bli roligt att ha henne här en längre stund.

Ha ett fint avslut på helgen ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: