Jag är kär i någon annan

5 kommentarer


För att inte förvirra någon med min rubrik så är jag förtrollat kär i min Therese. Däremot är jag kär i min vänskap till Josse och hennes familj. Aldrig någonsin har jag träffat någon som fångat mitt barn såsom hon har gjort, som helt plötsligt går rakt in genom dörren, oväntat, och känner sig som hemma- precis så som det ska vara.
Jag är verkligen kär i vänskapen och glädjen vi har när vi ses, alla tillsammans.

Kaylie avgudar Leo, tar väl hand om Luna och älskar Josse tooookigt mycket. Det har hänt så mycket i vår vänskap under denna tid vi känt varandra, det var en stund då vi kom bort från varandra av en anledning men eftersom vi alla är så öppna med våra känslor och kan prata om exakt allt redde vi ut det precis så som äkta vänner gör.
Denna vänskap är bortom någon annan vänskap jag haft tidigare kan jag lova. Mitt hjärta svämmar över av kärlek när barnen skrattar ikapp och både jag, Josse och Therese sitter med träningsvärk i magen av allt skratt. Lycka är att ha en bra vän i livet.

 

 

 
 
Therese fyller ju år idag och vi har firat henne med lite fika, de flesta i vår familj var ganska uppbokade sen innan och en del sjukdomsfall så vi blev inte så många men det är absolut inte antalet som räknas. Vi har haft en fantastisk dag och jag har en känsla av att Therese är riktigt nöjd med dagen. Hon har en överraskning som väntar med min mamma den 15 december och JAG, som inte ens är i närheten av att fylla år ska tydligen iväg och få egentid imorgon efter jobbet. Jättekonstigt och jag är så himla nyfiken på vad det kan vara. Det är just sådär min fina fru är- hon ger mig alltid något när det är hon själv som fyller år.
 
Kaylie köpte en fin tavla till Therese i alla fall som nu pryder vårat hem och passar perfekt in här. Den är så himla fin och nu ska en bra plats hittas för den.
Min familj alltså...ingen kärlek i världen kan beskriva den kärlek jag har till dem.
 
 
 
1 Anonym:

skriven

Så Himla fin. Älskar er alla . ❤ En mycke Stolt svärmor. Mamma o mormor

Svar: Älskar dig mamma ❤️
Denise Hinkelman

2 Hanna Karlsson:

skriven

Vad fint skrivet!

Svar: Tack 😊
Denise Hinkelman

3 Jennifer:

skriven

Vad fint skrivet och vad underbart med en sådan fin vänskap!!

Svar: Verkligen ❤️
Denise Hinkelman

4 Josse:

skriven

Lucka är att ha en Denise ❤️

5 Josse:

skriven

Lycka är att ha en Denise ❤️