Kan fan inte förstå!

Godkväll fina ni! Ni är så många nya som tittar in här varje dag och det gör mig riktigt glad. Heeej på er!
 
Hoppas ni har en bra dan före dan - före doppare' dan. Tänk att julen är här, om tre dagar  är det julafton och jag kan inte ens förstå vart det här året har tagit vägen... Hur snabbt kan det egentligen gå?
Dagarna känns långsamma men på kvällen eller när helgen kommer har jag så svårt att förstå hur snabbt det gått, värre blir det när man blickar tillbaka på året och inser att 52 veckor snart har swishat förbi.
Jag jobbade till sex idag, stänger ju varannan onsdag. Lämningen på förskolan gick jättebra, lilla "presenten" från Kaylie till hennes pedagoger uppskattades och jag gick därifrån med ett leende. Therese och Kaylie besökte mig på jobbet en timme innan jag slutade med presenter till mina fina kollegor, dem stannade till jag skulle gå hem och vi åkte tillsammans hem. Mysigt att ha dem där, Kaylie älskade alla leksaker som passade lite större barn och satt med plusplus en lång stund.
 
Alltså...kan knappt förstå att detta var i somras. Älskade lilla tjej.
 
 
 
Ikväll tänkte jag tipsa er alla om Carolina!
En 34-åring från Dalarna! Hon bjuder på så himla fina bilder och otroligt genuina inlägg. Hon och hennes man fick barn via IVF vilket gör henne - för mig - mer intressant, jag älskar att följa andras väg till lycka och jag gläds så mycket åt dem båda för att det lyckades.
Titta in hos LillaHell för fina inlägg ni inte vill missa.
 
 
 
Glöm nu inte att klicka på det lilla hjärtat här under!


Kommentarer
Postat av: Viktoria

Vilken liten sötnos!

2016-12-22 @ 19:38:28
URL: http://cookiesanddreams.blogg.se
Postat av: carolina

Helt missat att tacka för dina fina ord om mig och min blogg. Så tack för att du skriver så fint :)

2016-12-28 @ 11:24:01
URL: http://lillahell.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: