Looplista för 2016/2017

Nu inför det kommande året är det ju hur roligt som helst att göra listor där man kan sammanfatta året som varit, drömmar vi har inför 2017 och liknande.
Carolina har börjat med två frågor som hon skickar vidare till Malin, hon svarar på de två frågorna samt skapar två frågor, skickar vidare till mig och så när jag svarat på alla frågor är vi tillbaka till Carolina igen med två nya frågor.
 
Looplista för 2016/2017
 
1. Vilken månad under 2016 var din favorit och varför?
Min favoritmånad under 2016 var maj, min bästa väns lilla Luna kom till världen och jag fylldes med så mycket kärlek. Den tiden, den stunden glömmer jag aldrig. Fick fota henne som nyfödd och jag lever på det fortfarande.
 
 
 
2. Vilken månad ser du mest fram emot under 2017 och varför?
Jag ser mest av allt fram emot en månad i höst, vi planerar att åka utomlands för första gången som familj och har planerat in att göra det nu i höst. Ska bli så himla roligt, mysigt och jag är förväntansfull.
 
 3. Vilken månad under 2016 var mindre bra och varför?
Det var en del veckor under sommaren som var riktigt jobbiga mellan mig och Therese, mina mediciner för min förlossningsdepression fungerade inte som de skulle och jag tog ut allt negativt på henne, som det så gärna blir när man lever tätt intill varandra. Det slutade med att vi började se oss om efter nya vägar även om ingen av oss egentligen ville det. Jag fick tack och lov bra mediciner och det kunde inte vara bättre nu.
 
4. Vad lärde du dig om dig själv under 2016 som gjorde skillnad?
Jag lärde mig att jag har ett jävlar anamma och att jag faktiskt är grym på saker jag bestämmer mig för att göra. Jag har lärt mig hur omtyckt jag faktiskt är, och vågar tro på det, i arbetslivet. Det gör mig lycklig som fan!
 
 
 
5. Vad kommer du vilja hinna med under 2017?
Jag kommer vilja hinna hitta mer tid till familjen och gymmet. Det är svårt i vardagspusslet att få ihop allting, just nu väger det mellan familj och gym för att jag inte får ihop det med mina långa dagar på jobbet. Jag ska verkligen försöka hitta en bra balans under nästa år.
 
6. Vilka platser vill du besöka under 2017?
Platser utomlands, haha. Vi har ju faktiskt bestämt att vi ska utomlands nästa år och vi har inte bestämt vart vi ska åka än och därför kan jag inte riktigt svara ordentligt på den frågan mer än att jag verkligen vill besöka några platser utomlands.
 
Nu kommer två frågor jag skickar vidare till Carolina där loopen avslutas.
7. Vad vill du lära dig mer av under 2017?
8- Vilka mål och löften har du som du ska uppnå och klara av under 2017?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken rolig lösning!!

2016-12-28 @ 10:15:40
Postat av: Anonym

Vad kul! Mer sånna listor 😃😃

2016-12-28 @ 10:16:14
Postat av: Josse

Vi älskar er ❤️❤️

2016-12-28 @ 17:23:04
Postat av: Jeanette

Trevlig läsning :)

2016-12-28 @ 23:00:23
URL: http://jeanettethomsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: