Nu har det gått sådär snabbt igen

Kommentera

Godmorgon fredag, IGEN!?

Som jag skrivit tidigare så rusar veckorna förbi och det kändes som alldeles nyss vi tände det andra ljuset, på söndag är det dags för det tredje och december har gått overkligt fort.
Jag har räknat ut att jag har 10 arbetsdagar kvar innan min långledighet med Kaylie, den längtar jag efter!

Vaknade upp med huvudvärk för andra dagen i rad, igår var den nästan olidlig och inga huvudvärkstabletter hjälper mig.
Jag var till min läkare på psykiatrin i måndags och fick ett par nya antidepressiva- dessa som följd för min förlossningsdepression. Tydligen var hon inte nöjd med de mediciner jag åt nu så hon ville lägga till både extra dopamin till kvällen och mer seratonin på dagen. De ämnen alla redan har i kroppen på dagen och natten men som kan bli rubbade av en depression.
Jag mår faktiskt mycket bättre redan efter fyra dagar, har inte fått några som helst biverkningar av dom förutom denna förbannade huvudvärk. Blir galen och trött på att underprestera och vara asocial för att jag har så ont.

Idag tvingade jag min fru att stanna hemma från jobbet. Hon var helt förstörd när hon vaknade, kunde knappt gå, snorig som bara den och feber. Hon är en sån person som "gärna" jobbar i varje fall men jag tycker inte att sjukdomar ska spridas runt(inte hon heller såklart) så hon får kurera sig idag medan jag jobbar och Kaylie är på förskolan.
Dags att väcka vår trötta lilla goding och få det väldigt lyxigt idag; skjuts av Therese. Hon börjar alltid jobbet klockan sex så någon sådan lyx har vi aldrig haft! 😊

Önskar er alla en fin dag.