Som jag längtat

3 kommentarer

idag flög jag upp ur sängen som en liten speedad apa, oberörd av att klockan var kvart över fyra på morgonen.
Igår var det Therese dag men hon avslöjade att hon hade en liten överraskning till mig, lite egentid var vad jag fick till svar när jag tjatade. Jag är ju en fruktansvärt nyfiken människa och eftersom jag var tvungen att byta tur på jobbet så jag kunde sluta lite tidigare var jag såklart ännu mer nyfiken.
Kvällen kom igår och jag var nästan förbannad över att jag inte fick reda på vad jag skulle få göra idag efter jobbet sen berättade hon det. Hon har bokat tid för både klippning och färgning! När det är hon som fyllde år.
Det är SÅ typiskt henne att göra sådana saker, överraska när det är hon själv som ska bli överraskad.

Jag har tjatat om att färga håret enda sen jag blonderade mig. Får inte till den nyans jag vill och efter otaliga försök och blonderingar mår mitt hår så dåligt. Har sedan två månader sen tjatat om silvergrått/askgrått hår och den planen viker jag inte ifrån. Såååå excited!
Att få klippa mig blir också rena drömmen för sist jag använde mig av silvershampoo gick en del av min lugg av, haha. Ja ni hör ju själva vilket desperat behov jag har av att gå till frisören. Runt 2000 kronor är tyvärr ingenting jag prioriterar på mig själv, speciellt inte i juletider, men det gjorde tydligen Therese. Är snål när det kommer till mig själv och tänker på en gång på vad vi kan göra som familj för dom pengarna, eller vad Kaylie kan få eller göra därför blir det inte av. Har bara färgat mitt hår hos frisören en gång i mitt liv och det var till bröllopet, och eftersom det håret gick på över 5000 kronor har jag hållt mig undan frisörer och färgningar sen dess! Haha!

Så upp som en sol idag eftersom jag vet vad som väntar efter jobbet, dagen kommer väl gå såååå långsamt. Jag kommer få egentid och kommer tacka Therese tusen gånger om för detta. Började nästan gråta när hon berättade det igår.
Tacksamhet och uppskattning är allt och det får hon, utan tvekan.

Detta är vad jag tänkt mig;

 
1 Anonym:

skriven

Wow!! Vad snyggt 😳😳😳

Svar: Jaaaa! 😍👌🏻
Denise Hinkelman

2 Johanna:

skriven

Skönt med egen tid för dej det är du värd

Svar: Tack snälla, det var jätteskönt 😊
Denise Hinkelman

3 Josse:

skriven

Du kommer bli göör snygg 😍❤️

Svar: Thank you darling 😜❤️
Denise Hinkelman