Lite tyst

Det har varit lite tyst under dagen, det är full fart här hemma med att få ordning hemmet nu efter flytten. Vi har lagt fokus på Kaylies rum och köket eftersom det är där vi är mest & för Kaylies skull vill vi att hennes rum ska kännas "färdigt" direkt. Vi har mycket att göra överallt men köket är så gott som färdigt nu.
Kaylies sänghimmel kommer upp imorgon och jag hoppas att yrvädret till barn vill ligga där under och läsa många böcker. Vi ska inte ha den ovanför sängen utan sätter upp den i ett hörn i rummet som en myshörna med mjukt underlag och massa kuddar.

Just nu ligger jag i sängen och andas ut. Vi har flyttstädat, lunchat med Josefin & Leo, slutbesiktat lägenheten och därefter drog vi till stan för att hämta vår egendesignade TV-bänk som Therese sätter ihop nu. Vi blir som hund & katt om vi ska montera något ihop så jag passade på att jobba lite nu ikväll.

Så snart vi kommer i ordning lite bättre kommer det mer bilder! Imorgon kommer soffan äntligen 👏🏻
Vilken dag ☀️

Vilken himla underbar dag det varit hittills. Kaylie sov bra i sin säng fram till 02 inatt då hon grät och fick komma in till mig.
När jag nattade henne för förmiddagsvila tog det bara 25 minuter- det går framåt! Jag åt en god frukost när hon sov och när hon vaknade fick hon en tidig lunch innan vi drog till lekparken. Vilken lycka det var för henne! ☺️Vi åt lite päron när vi kom in och nu leker hon i sitt rum. Snart dags för en vila till verkar det som ☺️
Vi saknar vår Therese som jobbar och slutar imorgonbitti. Då väntar flyttstäd och slutbesiktning på lägenheten...