Vätskeersättning

Sitter på barnakuten nu. Hon har gått ner 290 gram på fyra dagar. Nu ligger hon i min famn och får vätskeersättning var femte minut. Älskade unge ❤️ tempen har gått ned till 40,4 och hon fick precis en alvedon och lite nezeril för att underlätta andningen. 


Det var evigheter sen hon somnade i famnen så jag njuter trots omständigheterna...Barnakuten

Sitter i bilen påväg till barnakuten nu med vår fina tjej. 41,2 i temp trots både Ipren och alvedon, svårt med andningen, diarré och kräks lite slem.
Usch vad det gör ont i mammahjärtat att inte kunna göra någonting när hon gråter riktigt hjärtskärande.

Älskade barn 😢

Hos läkaren

Nu har vi varit hos läkaren eftersom Kaylie vaknade upp imorse med 39,9 i feber och var så himla slö- hon ville varken äta eller dricka och blöjorna under gårdagen och natten har nästan varit torra.
Hon fick ta ett stick i fingret där dem kunde ta både sänka och blodstatus; allt visade bra. SÅ HIMLA SKÖNT. Hon har ett virus i kroppen och är väldigt röd och svullen på trumhinnan i ena örat vilket kan tyda på en infektion i mellanörat men ingenting som skulle behandlas. Har hon fortsatt feber nu i början av veckan ska nya prover tas på onsdag och jämföra med dessa.
Vi är glada att hon slipper medicin och hoppas på att hon kryar på sig snabbt. Lilla hjärtat.
 
 
Om min lilla incident med foten inatt då....
Jag hade ställt ett glas med vatten på golvet när vi tittade på film, glömde av den och när jag gick upp inatt för att hämta termometern råkade jag välta omkull glaset och trampa på det. Ni kan tro att jag fick panik. Jag hade inte tänt någon lampa så jag trodde att det var riktigt illa. Tre olika sår i foten varav ett som var djupt.
Hur jävla klantig får man bli!? Haha...det hade kunnat gått riktigt illa. Jag får gå på hälen så det inte gör ont, skrattar åt allt nu i efterhand.
 
Nu sover lillan, hon somnade i bilen och fortsatte sova hela vägen upp i hissen och in i lägenheten. Hoppas hon sover länge och vilar sin lilla kropp.
Glöm inte att klicka på det lilla hjärtat här nedan! ❤️