Igång!

Kommentera

Förhoppningsvis...🙄 ja, med träningen förresten. Och kosten 😏💦
Jag har sån in i helvete dålig självdisciplin så jag skäms nästan själv. Har röjt all träning och god kost åt sidan LÄNGE nu och det känns inte alls bra längre.

Ställde mig på vågen imorse efter att jag startade min förra C9 kur som jag fick avbryta pga sjukdom och jag måste få ändring på detta.

Kommer skylla LITE på mina mediciner jag äter, kommer absolut inte skylla allt på dem för så är det inte men lite. Mest handlar det om självdisciplin som för tillfället är noll. Men det ska jobbas upp!

Har testat på försvarsmaktens träningsapp och har genomfört två av deras sjukt tuffa pass. Efter första passet hade jag träningsvärk i fyra dagar och efter idag vill jag inte ens veta hur kroppen kommer kännas.

Jag tänker att detta kan få bli lite av, jag vet inte, ett litet plakat för mig att visa mina förhoppningsvis framgångar inom träningen och min viktnedgång för ER så jag får ett jävlar anamma och vill försätta ge er bra resultat.
Ett litet..."nu har jag blottat mina komplex och mina tankar för er, nu bara MÅSTE jag fixa detta en sista gång för alla"..fattar ni?

Nåja, jag är fruktansvärt nöjd i alla fall. Här sitter vi båda i soffan nyduschade efter ett pass. Alltså...HUR svettig kan man bli!?

Har NI använt er av försvarsmaktens träningsapp? 😌