Sommarfavoriter

Solen och värmen är underbar, när den väl är framme i Sverige, och jag tänkte ge er alla mina bästa sommarfavoriter från Jollyroom som jag drömmer mig bort till just nu. Vill ha hus, tomt och just dessa favoriter på gräsmattan. Vilken dröm...
 
Först ut är en lekstuga som verkligen faller mig i smaken, en lekstuga som har flera olika fönster i olika storlekar vilket jag vet att Kaylie hade älskat, att titta in och ut genom olika fönster är något hon redan gör hemma hos mormor och morfar och lekstugan som står där- som verkligen behöver uppgraderas.
Sen har vi en rutschkana som är anpassad till vatten, som du både kan ha på gräsmattan men också till poolen. Något som gör denna rutschkana så himla fantastisk är att du kan koppla in vattenslangen så det forsar vatten nedför kanan- hur grymt hade inte det varit!? Åh, en stor favorit här och drömmer mig bort till det där huset igen.
Vill även tipsa om gungställningen samt sandlådan med soltak över som jag, ännu en gång drömmer mig bort till huset när jag tänker på. Dem båda hade passat perfekt ute på tomten, den där tomten som inte finns ännu men som jag verkligen önskar att vi hade.
 
Sist ut är en studsmatta som mina föräldrar har på gården. Det bästa med just denna är att stängerna sitter utanför nätet vilket gör den väldigt bra i jämförelse med andra där nätet av någon konstig anledning sitter utanför dem tjocka stålstängerna. Jag älskar att studsa, Therese älskar att studsa och Kaylie, speciellt, älskar att studsa. Oj vilken glädje vi har haft på den studsmattan för att inte tala om just igår när vi var och studsade lite i kvällssolen. Ja, bilderna får tala för sig själva där...
Fler utomhusleksaker finner ni hos Jollyroom. Just nu har dem sommaroutlet och rear ut utomhusleksaker, skynda och fynda!!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: