Hör inte till vanligheten

Nej, det hör inte till vanligheten att Kaylie krånglar sig igenom en hel natt men inatt blev det så. Efter att ha sprungit igenom hela lägenheten från vårt sovrum in till hennes otaliga gånger fick hon tillslut följa med och lägga sig bredvid mig i sängen för att jag skulle få lite mer sammanhängande sömn än 15 minuter. Hon härjade på även inne med mig men det var betydligt lättare för att inte prata om hur mysigt det var att ha henne där.
Ett av dem bästa besluten vi gjort sen vi flyttade för en månad sedan var att flytta in hennes säng i hennes rum- vi alla tre sover mycket bättre men då och då är det så mysigt att få fylla ut den tomma platsen Therese lämnar när hon är på nattjobb med små fötter som sparkar en i ansiktet.

Nu försöker vi kicka igång denna dag, Therese kommer snart hem och vi hoppas på lite vårvärme!
Mår bättre

Mår bättre idag tack och lov, kan bero på att jag sov fram till 11!? Har tagit det lugnt med Kaylie idag, hon sover just nu efter en timme i lekparken.

Therese hjälper ett par vänner och sen ska vi äta kinamat. Nu när jag känner mig bättre känns det helt ok att dra ut på en lite sen lunch.
T ska jobba inatt igen och jag räknar ner dagarna till dess att hon är långledig och vi drar ner till västkusten!