Fullt upp

Denna vecka har inte varit ens i närheten av hur kaotiskt fulla andra veckor brukar vara men lika trött är jag för det. Både jag och Therese trycker i oss vitaminer denna höst för att bli mer pigga, jag har ju en väldigt stor risk att hamna i depression på hösten och hon brukar också kunna må riktigt dåligt när mörkret kommer. Vi hoppas detta ska hjälpa oss lite!

Höstlov på jobbet denna vecka och vi har hunnit med så mycket man annars aldrig hinner med en hel skola. Varje barn dekorerade muffins igår som ni ska få se. Allas namn är såklart censurerade och visar er detta för att ingen dekoration är den andre lik, så himla kreativa.

Jag har träningsvärk från gårdagens pass på gymmet, åkte dit direkt efter jobbet och körde lite kondition som jag kände måste tränas upp. Jösses vad dålig den är. Tog även hem "mamma mage"-appen för att få koll på mina magmuskler bättre efter graviditeten. Har hört så mycket gott om den så jag ger det en chans!
Kosten har jag ju fått ordning på, nu är det bara träningen jag ska få ordning på också. Det där med självdisciplin var det ja...

Åh jag hinner liksom inte med. Prioriterar min familj i första hand. Jag har EN dag varje vecka jag slutar tidigt på & helgen såklart, annars slutar jag runt 17 varje dag- Kaylie lägger sig en och en halvtimme efter jag kommit hem från jobbet och sen vill jag ju gärna hinna träffa Therese också men nu måste jag prioritera att må bra också. Jag HAR tid, vill jag så har jag tid. Orken däremot och självdisciplinen är en annan, haha!

Hoppas ni har en bra lördag!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: