Livet blir inte som du tänkt

Godkväll godingar!
Hur har ni det i julstöket? Vi har haft väldigt mycket på gång samtidigt och nu har det blivit lite lugnare, vi andas ut och njuter av tillvaron. Therese började ju hennes nya jobb för ett par veckor sedan, vi försöker komma in i rutinerna med två heltidsarbetande mammor som jobbar måndag-fredag.
Så är det ju för de flesta, såklart, men för oss är det helt nytt eftersom Therese jobbat kvällar, nätter och helger också. Alltså, tänk om jag kunde beskriva den fina helgen vi precis haft. Eller helgen innan. Det här med att vakna upp tillsammans och äta en mysig frukost tillsammans i lugn och ro har vi längtat efter.
I och med att Therese börjar 06 på morgonen varje dag lämnar jag vårt lilla hjärta på förskolan varje morgon. Eftersom jag går med henne betyder det att jag behöver gå 45 minuter innan jag själv börjar, det blir tidiga morgnar för oss alla tre men vi mår så bra av det här. Kaylie får kontinuitet på förskolan och hänger med bra i våra rutiner nu.
 
Inte nog med det bestämde vi oss lite snabbt i helgen att vi skulle fixa det där gästrummet som stått i tio månader som förråd med all skit vi aldrig använder. Det är egentligen en stor klädkammare på 7kvm men vi bestämde oss tidigt att vi skulle ställa in en säng där inne ifall vi får besök. Idag blev vi klara! Vi har tagit ner alla kartonger och allt "skit" i källaren, målade en vägg, köpte säng och sängbord som vi också målade och vi känner oss nästan klara. Små detaljer kvar men vi är på god väg - såååå skönt!
 
Vi längtar till julen, jag ska få spendera hela julen och dagarna från jul fram till efter nyår hemma med Kaylie. Hur mysigt som helst! Lång ledighet ser jag verkligen fram emot.
 
Livet blir inte som du tänkt. I alla fall inte hösten - denna höst har verkligen stått för förändring - till det bättre. Tänk vad bra allting kan bli. Njuter så mycket av livet på alla olika plan.
 
 


Kommentarer
Postat av: T

Mm du lämnar och jag hämtar en perfekt fördelning , och ett fint samarbete i vår trio😍

Svar: Vi är ett dreamteam! ❤️ älskar dig!
Denise Hinkelman

2016-11-29 @ 20:02:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: